Parat

Enighet i forhandlingene for tømmermålerne

Del

Det ble tirsdag kveld klart at Parat fikk gjennomslag for alle krav i forhandlingene med NHO om tømmermåleroverenskomsten.

Forhandlingene for Parats medlemmer i Norsk Virkesmåling, som er omfattet av tømmermåleroverenskomsten, ble avsluttet tirsdag kveld. Forhandlingsleder i Parat, Kjell Morten Aune, forteller at Parat fikk gjennomslag for alle krav.

Aune beskriver forhandlingene som ryddige, og forteller at oppgjøret endte med en økonomisk ramme i tråd med frontfaget på 1,7 prosent.

— I tillegg er vi enige om å etablere et partssammensatt utvalg som skal se på bestemmelsene om betaling for kjøring mellom hjemsted og arbeidssted, sier han. 

Parat fikk også gjennom en tekstmessig tilpasning av avtalen som samstemmer med endringene som ble foretatt i frontfaget, deriblant likebehandling av ansatte når det gjelder forskuttering av sykepenger.

Nøkkelord

Kontakter

Kjell Morten Aune
977 85 814

Om Parat

Parat
Parat
Lakkegata 23
0187 Oslo

482 10 100http://www.parat.com

Følg pressemeldinger fra Parat

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Parat på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Parat

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom