Sony Music Norway

Endeløse veier og muligheter med HAYES og NorthKid

Del

HAYES og NorthKid slipper samarbeidet "Open Road" fredag 1. april. Låten er like godt egnet for en treningsøkt eller roadtrip over Finnmarksvidda som for dansegulvet.

Open Road artwork
Open Road artwork

«Open Road er en låt om å gi slipp og leve i nuet. Du og jeg i en gammel cabriolet under midnattsola.» Helge

HAYES og NorthKid sammen i studio kan visstnok best beskrives med flamme-emojien. Selv om både dansing, latter, hjerter og hjerner i kok også kjempet om pallplass.
Til «Open Road» bringer Thomas Hayes house-inspirerte beats, og NorthKid det mer følsomt melodiske krydret med litt boyband-vibes. 
De beskriver resultatet som en kjørelåt. I direkte eller overført betydning. Så både å kjøre bil, gjerne med landeveien foran deg, eller kjøre deg selv litt hardere på gymmen. Men kanskje er det mest en låt som handler om forventninger, om å ha noe å se fram til og å ha noen å dele både følelsen og opplevelsen med.

«Å være på vei til en festival for eksempel. Synge høyt mens du kjører. Glede deg til å se favorittbandet. Som selvsagt er NorthKid og HAYES sammen på scenen!» Håkon

Ja, for noe av det soloartisten Thomas Hayes har til felles med NorthKid-gjengen Håkon, Sebastian, Helge, Vegard og Bilal er at det få spille live er blant det morsomste og mest inspirerende de vet. Det kan bli litt følelse av mange kokker og søl av og til med et band hvor alle har en mening om alt, men Thomas er litt misunnelig og tenker at det må være en fordel med mange musikalske kreative hjerner. For ikke å snakke om at opplevelsen av å stå på scenen og spille for et publikum blir forsterket av at de gjør det sammen.

«Hvor vi skulle spilt denne live? Findings hadde jo vært perfekt, men så gir det så mye glede å spille konserter og festivaler i alle Norges kriker og kroker. Book oss til en liten kro i Dunderdalen eller et telt i Åna-Sira så lager vi fette rå stemning til denne låta!» sier Sebastian, mens Thomas legger til «En festival i utlandet kanskje, eller nei, vent. Å gjøre VG-lista er bucketlist. Og tanken på å gjøre det med et helt band er mindblowing. Så det hadde vært helt rått!»

Naturligvis må man ikke reise noe sted for å nyte «Open Road», men både for Thomas og for gjengen fra nord har lappen vært ensbetydende med frihet. Thomas forteller at han nettopp hadde en fantastisk roadtrip Oslo-Volda-Ålesund-Bergen.
«Norsk natur er EPISK og å kjøre disse veiene, med fjell og daler og utsikter som tar pusten fra deg, er helt amazing.»

Hva med drømmebilen, og stereoen hvor «Open Road» skal spille? Her er det Bilal som har fasiten.
«Drømmebilen er den som er så og si falleferdig, men du vet nøyaktig hvordan du skal kjøre den slik at den akkurat kommer seg fra A til B. Essensielt at den har et anlegg fra 2005 som funker helt OK, og ikke bluetooth! Gjerne med litt rust på siden, da får man the true Finnmark experience.» 

Og det er kanskje Finnmark som gir den ultimate følelsen av åpen landevei her til lands? 
«Jeg har aldri vært i Alta men skulle gjerne tatt en roadtrip der» forteller Thomas «Ellers har jeg Dempster Highway i Canada som et drømmemål.»

Å ha endeløse veier og muligheter er kanskje det vi lengter mest etter alle sammen. Så velg deg en destinasjon, sett på «Open Road» og se hva som skjer. 
Bare et lite tips fra Vegard og resten av NorthKid som til sammen har tilbakelagt et imponerende antall kilometer bak rattet med landeveien foran seg.
«Pass på å gjøre spillelisten med låta tilgjengelig offline hvis du skal til Finnmark, for her er det ikke noe wifi å snakke om.» 


«Open Road» fra HAYES og NorthKid er ute fredag 1. april. No joke!

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Open Road artwork
Open Road artwork
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Kapteinen er tilbake, og slipper "Føle meg bedre"!5.5.2022 08:30:00 CEST | Pressemelding

Den 22 år gamle multiinstrumentalisten og liveartisten Kapteinen fra Stavanger slapp i 2020 P1-listede «Abstinenser» og den nære og personlige «Dagen pappa grein», før han fulgte opp EP´n «Døgn» i januar 2021. Nå er han klar med ny musikk, og først ut er «Føle meg bedre» - en låt som handler om de gangene der du bare blir slått i fjeset av en følelse av at nå går det bra og at livet smiler igjen. I kjent Kapteinen-stil er tekstuniverset fengslende og melodiene fengende.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom