Sony Music Norway

En ny verden fra HAYES

Del

Thomas Hayes er inspirert av umiddelbar og altoppslukende tiltrekning, og det å være noens hele verden. På "Planet", ute fredag 17. september og allerede spillelistet på NRK mp3, har han med seg det danske stjerneskuddet Alexander Oscar på vokal.

Planet artwork
Planet artwork

Mye har forandret seg siden HAYES debuterte som artist i 2019. Thomas Hayes har utviklet seg som låtskriver, produsent og artist, noe som blant annet har resultert over 16 millioner streams, adds på de største spillelistene og radiostasjonene. Dette til tross for at pandemien satte en stopper for det meste av muligheter, blant annet til å gjøre noe av det som inspirerer Thomas aller mest; live DJ-sett på klubber og festivaler.
«Nylig fikk jeg spille på en fest på et tak i Oslo sammen med TRXD og OKEY, og det var utrolig deilig å få spille høy musikk for glade og dansende folk igjen!»
Lockdown etter lockdown har tæret på, men Thomas forsøkte aktivt å fokusere på det positive.
«Jeg elsker å prøve nye ting så jeg har testet forskjellige sporter, og  har særlig hatt det moro med å lære meg golf. Så leste jeg meg opp på alt om katter før jeg skaffet meg verdens beste roomie, Rolf. Jeg vet hvor heldig jeg er som får jobbe med fantastiske låtskrivere og produsenter, og får lære av dem spesielt, men folk i musikkbransjen generelt. Det har minnet meg på viktigheten av å tenke fremover og utvikle meg så mye jeg kan. Ikke vente på muligheter, men skape dem. Musikk er i DNA’et mitt, men det er TV og film også, så da har jeg rett og slett begynt å studere».
Med studier som startet opp i august, er det tid til musikk?
«Det er alltid tid til musikk! Og Planet er en låt jeg har jobbet med en stund. Jeg møtte Alexander under by:Larm I 2019, vi hadde god kjemi og holdt kontakten. Så det er veldig gøy at vårt første samarbeid endelig ser dagens lys». 
“Planet” er en oppløftende låt som Thomas skrev med Christian Sigvardt i tillegg til Alexander Oscar som også synger.
«Det er så rart at i et rom fylt av objektivt like attraktive mennesker så er det noen ganger én person som stikker seg ut. Du føler en dragning mot dem, og – om du er heldig – dem mot deg, og det er som om alle andre bare glir inn i bakgrunnen. Planet er inspirert av den umiddelbare følelsen av tiltrekning, av å møte noen hvor det å få kontakt virker som det kan bli starten på alt du har ventet på. Ja, litt sånn kjærlighet ved første blikk». 

“Planet” feat Alexander Oscar endrer kanskje ikke din verden helt på den måten, men fra og med fredag 17. september kan den bidra med kjærlighet og gode vibber i spillelistene dine. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Planet artwork
Planet artwork
Last ned bilde
HAYES (c) Truls Qvale
HAYES (c) Truls Qvale
Last ned bilde
Alexander Oscar x HAYES (c) Sony Music Norway/Truls Qvale/Philip Temple
Alexander Oscar x HAYES (c) Sony Music Norway/Truls Qvale/Philip Temple
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Skinny Days teamer opp med CLMD og JOP på en ekte EDM-perle24.9.2021 08:00:00 CEST | Pressemelding

Den multi-platinum streamede produsent-duoen Skinny Days er tilbake med enda en øre-orm av en sang. Sist gang Skinny Days teamet opp med CLMD resulterte det i låten «Voices In My Head» som i skrivende stund er streamet over 17 millioner ganger på Spotify. Fredag 24. september slipper de «You Dont Have A Heart», en låt om uforløst kjærlighet. Denne gangen har de også tatt med seg den unge, fremadstormende artisten JOP på silkemyk balsam-vokal.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom