Sony Music Norway

En ny æra med Anna Kajander

Del
Anna Kajander slipper singelen "Æra" fredag 10. februar. Dette er første smakebit fra et kommende album.
Æra - Anna Kajander
Æra - Anna Kajander

Æra- tidsalder eller tidsregning. Uttale. 'æra. Etymologi: av latinaera'tall, siffer'


Allerede med sin sabla fine debut i 2018 befestet Anna Kajander seg i det norske musikklandskapet med distinkt stemme og uttrykk, og endelig er artisten og låtskriveren fra Ørsnes i Lofoten tilbake med ny musikk!
 

Fredag 10. februar slipper Anna «Æra», den første i en rekke singler fra hennes kommende andre-album.

Æra beskriver vanligvis lange perioder med tydelige karakteristika som for eksempel geologiske eller religiøse. Men det brukes også for å symbolisere kortere perioder innen kultur eller politikk som disko- eller den Viktorianske æraen. Eller det kan, som i låten «Æra», beskrive en periode i livet som er sterkt påvirket av, eller assosieres med, en spesiell person.

«Æra» er skrevet av Anna selv og produsert i samarbeid med Jonas Kroon. Det er en luftig pop-låt som svever et sted mellom melankolien og optimismen. 

«Den handler om å se seg tilbake og å forsøke å forstå, bearbeide og ramme inn fortiden. Den setter en strek for det som har vært, ivaretar det og åpner samtidig opp for håp for fremtiden og alt den kan bringe med seg.» forteller Anna.

"Æra" fra Anna Kajander vil være tilgjengelig på alle strømmetjenester fra 10. februar. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Æra - Anna Kajander
Æra - Anna Kajander
Last ned bilde

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

Miley Cyrus slipper albumet Endless Summer Vacation10.3.2023 12:00:00 CET | Pressemelding

Miley Cyrus har gitt ut sitt åttende studioalbum, Endless Summer Vacation. Albumet, som er tilgjengelig globalt i dag via Columbia Records, kan høres her. Sammen med albumet kom det også en musikkvideo til den nye låten «River». Se den Jacob Bixenman-regisserte videoen her. Endless Summer Vacation inneholder Mileys hitsingel «Flowers» og har 13 spor totalt. Som en ekte global megahit, har «Flowers» vært #1 på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100 i hele seks uker – noe som er personlig rekord for Miley. I Norge har «Flowers» vært #1 i tre uker på Topplista og holdt seg på topp tre siden release. Singelen er også den mest spilte låten på norsk radio for tredje uken på rad. I tillegg er «Flowers» nå den låten som raskest har nådd 500 millioner avspillinger på Spotify. Miley har delt noen tanker rundt albumet – se videoen her. Hun forteller dette: – When it comes to the sequencing of Endless Summer Vacation, I divided it by two parts: AM and PM - to kind of represent almost like an

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom