Sony Music Norway

EMIR er tilbake!

Del

EMIR er tilbake og slipper "Midnight Rave" ft. Arif 16. august.

Det siste året har det vært tilsynelatende stille fra 26 år gamle EMIR fra Bergen, men bak kulissene har det gått på høygir. Det har snart gått ett år siden han slapp det Spellemann-vinnende debutalbumet «Mer av deg», og mens han har spilt konserter med Sushi x Kobe på store festivalscener som Roskilde og seneste Øyafestivalen, har han brukt mesteparten av tiden i studio for å skrive ny musikk.

Nå er EMIR tilbake og klar for å slippe «Midnight Rave» ft. Arif, en låt om den følelsen du kan få på en klubb: «når alt av lys og lyd rundt deg typ smelter sammen og man selv nesten er i en slags boble hvor inntrykk ikke klarer å penetrere», forklarer han.  

«Det føles veldig godt å være tilbake, og på tide egentlig også. Det er lenge siden jeg har gitt ut musikk nå, så jeg er veldig spent på hvordan folk sine reaksjoner kommer til å være» - EMIR

Siden EMIR debuterte som soloartist for drøyt to år siden har mye skjedd. Debutlåten «Faller» og oppfølgeren «Alltid» ble omtalt som euforisk og episk, og låtene markerte seg klart som noe nytt og spennende i det urbane landskapet. Han har imponert med egne konserter på blant annet Øyafestivalen, Rockefeller og opptreden på blant annet Spellemann og P3 Gull. Han tok med seg en Spellemannspris hjem for debutalbumet «Mer av deg», og er nå klar for å sette i gang med ny musikk.

 «Midnight Rave» ft. Arif slippes 16. august. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom