Norges Bowlingforbund (NBF)Norges Bowlingforbund (NBF)

EM i bowling utsettes grunnet pandemien!

Del

Grunnet den raske utviklingen av pandemien så har arrangører og Europeiske Bowlingforbundet sett seg tvungne til å utsette de planlagte Europamesterskapene i januar og februar til uke 20-24 i 2022.

Bowlingmiljøet opplever at Europamesterskapene blir utsatt enda en gang.

Både herrenes EM, 18-29 januar i Helsinki, Finland, og damenes EM, 9-20 februar, blir utsatt enda en gang. 
Begge mesterskapene har blitt utsatt flere ganger tidligere grunnet konskevensene av pandemien. 

Bowlingmiljøet ser at utviklingen av pandemien går åt feil hold og tar derfor sitt ansvar gjennom å utsette mesterskapsaktivitetene enda en gang.
Da mesterskapen har blitt utsatt flere ganger tidligere var dette et beslutt som satt langt inne men arrangørene sammen med det Europeiske Bowlingforbundet tar et felles ansvar og ønsker ikke utsette hverken det internasjonale eller de nasjonale bowlingmiljøet for større utfordringer en nødvendig. 

Nye dato er ikke fastsatt men det siktes på gjennomføring i uke 20-24. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Bowlingforbund (NBF)

Norges Bowlingforbund (NBF)
Sognsveien 73, Idrettens Hus
0854 Oslo

+ 47 21 02 97 30http://www.bowling.no

Norges Bowlingforbund (NBF) ble stiftet i 1962. Forbundet organiserer alt turneringsaktivitet og ligaspill for bowlingspillere i Norge, og er sertifisert som "Rent Særforbund". Bowling er en av de største "ikke-olympiske" idrettene i verden, og det arrangeres internasjonale mesterskap hvert eneste år. I Norge er det cirka 2.000 utøvere fra cirka 90 klubber som har spillerlisens. XIDE-ligaen er landsdekkende seriespill for Norges beste utøvere av begge kjønn. I tillegg arrangeres det seriespill ned til lokalbasert 3. divisjon og flere hundre enkeltturneringer. Det gjennomføres 7 ulike Norgesmesterskap, også for Døve/Hørselshemmede og Veteraner, foruten junior og senior-NM. Bowling er en idrett som passer de aller fleste, uavhengig av fysiske forutsetninger, foruten at idretten er svært inkluderende og sosial.

Følg pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bowlingforbund (NBF) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom