ECIT

Elkonor velger ECIT som sin partner på skytjenester og IT

Del

Elkonor, en av Norges største elektroinstallatørkjeder, har valgt ECIT som sin nye partner på skytjenester og IT. Kontrakten er basert på Statens standardavtale for skytjenester (SSA-sky), og omfatter skytjenester, IT-drift og support til en verdi på over 35 MNOK, og har en varighet på 7 år. Avtalen styrker ECITs rolle som en viktig tjenesteleverandør til elektrobransjen.

-Vi er stolte over å være den foretrukne skypartner for Elkonor, og ser frem til å være med på å videreutvikle og modernisere IT-tjenester sammen med Elkonor. Kontinuerlig videreutvikling og innovasjon med moderne og skalerbare skytjenester er viktige ingredienser for denne digitale transformasjonen, sier administrerende direktør i ECIT Solutions One, Torstein Håvardsrud. 

- Elektrobransjen er i sterk endring, både med tanke på digitalisering, men også på teknologi, løsninger og arbeidsmetoder. Ved å investere i gode løsninger og arbeide med sterke partnere som ECIT, styrker vi våre konkurransefortrinn. Elkonor er et selskap i sterk vekst, som tilbyr fremtidsrettede og konkurransedyktige tjenester for våre medlemsbedrifter. Derfor valgte vi ECIT som en strategisk IT-partner som kan støtte oss på denne reisen, sier økonomi- og IT-sjef i Elkonor, Jørgen Andreassen.

-Elektrobransjen har en stolt historie, og en spennende fremtid i Norge. Bærekraft og grønn omstilling medfører økt etterspørsel etter gode elektrikertjenester, økt elsikkerhet og varmeløsninger. Elkonor har en viktig rolle i å støtte medlemsbedriftene i videreutviklingen, og vi ser frem til samarbeidet, sier Håvardsrud.

Om Elkonor

Elkonor er en landsdekkende medlemseid og medlemsstyrt elektrikerkjede med over 195 uavhengige elektrikerbedrifter. Medlemsbedriftene representerer elektrikerbedrifter i alle markedssegmenter, både privat, borettslag, bedrift, offentlig, industri og off-shore. Elkonor har 10 ansatte og har hovedkontor i Oslo. Les mer på https://www.elkonor.no

 

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Daglig leder i ECIT Solutions One, Torstein Håvardsrud.
Daglig leder i ECIT Solutions One, Torstein Håvardsrud.
Last ned bilde

Om ECIT

ECIT
ECIT
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

+47 22 72 14 14https://www.ecit.com/

ECIT er kunnskapspartneren på skytjenester, nettverk, compliance og IT-sikkerhet, og hjelper kundene å styrke forretningen og gripe muligheter. ECIT-konsernet er totalleverandør på IT, regnskap og teknologi, med over 2200 ansatte fordelt på 10 land. Les mer på www.ecit.no

Følg pressemeldinger fra ECIT

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ECIT på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ECIT

Agidon A/S blir en del av ECIT16.12.2022 12:26:36 CET | Pressemelding

ECIT AS köper Agidon A/S, ett danskt konsult- och digitaliseringsbolag. - Uppköpet stärker ECITs kompetens och kundleverans inom digitalisering och är ett bra tillägg till vår konsultavdelning. Med Agidon vi får ett bra fotavtryck inom mode- och produktionsbranschen och ytterligare närvaro i Västdanmark. Vi är glada att kunna hälsa både kunder och medarbetare i Agidon välkomna till ECIT, säger ECITs koncernchef, Peter Lauring.

Agidon A/S blir en del av ECIT16.12.2022 09:25:18 CET | Pressemelding

ECIT AS kjøper Agidon A/S, et dansk konsulent- og digitaliseringsselskap. - Oppkjøpet styrker ECITs kompetanse og kundeleveranser innen digitalisering, og er et godt tillegg til vår konsulentavdeling. Med Agidon får vi et godt fotavtrykk innen mote- og produksjonsbransjen, og ytterligere tilstedeværelse i Vest-Danmark. Vi er glade for å kunne ønske både kunder og ansatte i Agidon velkommen til ECIT, sier konsernsjef i ECIT, Peter Lauring.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom