Nye Veier

Ekstern gransking av raset i Malvik

Del

Nye Veier vil ha ekstern gransking av raset som gikk ved Stavsjøfjelltunnelen onsdag. – Det er viktig for å ha tillit og åpenhet om årsaksforholdene, sier administrerende direktør Anette Aanesland.

Eksakt hvem som skal forestå en gekstern gransking, og når denne starter, er ennå usikkert. Sikkert er det imidlertid at Nye Veier skal ta initiativ til en gransking som en uavhengiog ekstern tredjepart skal gjøre.

- Av hensyn til den tilliten både vi og totalentreprenør Acciona er avhengig av, ønsker vi en ekstern gransking av raset og årsaksforholdene bak det, sier Aanesland.

Det var onsdag ved 13.30-tiden at det gikk et omfattende ras over E6 i Malvik nord for Stavsjøfjelltunnelen. Raset fikk store konsekvenser for trafikken mellom Trondheim og Værnes. En anleggsarbeider som satt i bilen sin, ble begravd under jord og leire, men slapp fra det med lettere skader.

Lørdag kveld var E6 ved stedet fortsatt stengt.

Kontakter

Bilder

Om Nye Veier

Nye Veier
Nye Veier
Kjøita 6
4630 Kristiansand

+47 479 72 727http://www.nyeveier.no

Nye Veier er et fullt ut statlig eid aksjeselskap. Selskapets oppgaver omfatter å planlegge, bygge, drifte og vedlikeholde viktige hovedveier. Disse binder landet vårt sammen, og knytter Norge til hovedveier i utlandet. Nye Veier skal være en slank og effektiv byggherreorganisasjon, med et mål om å sikre helhetlig og kostnadseffektiv utbygging og drift av trafikksikre hovedveier.

Denne infrastrukturen vil raskt styrke næringslivets konkurranseevne, gi innbyggere mer effektiv, forutsigbar og tryggere veitransport og mer vei for pengene. 

Selskapets verdier er "Fornyer", "Forbedrer" og "Forsikrer".

Følg pressemeldinger fra Nye Veier

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Nye Veier på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Nye Veier

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom