Sony Music Norway

Eirik Lyng har det bedre nu

Del

Skoleåret går mot slutten og Eirik kombinerer eksamensforberedelser med single-slipp. "Bedre nu" slippes fredag 5. juni.

Eirik Lyng "Bedre nu" artwork
Eirik Lyng "Bedre nu" artwork

2020 har vært et spesielt år så langt.
Eirik Lyng startet året med høydepunkter som Trondheim Calling og Borealis-forestilling i forbindelse med Finnmarksløpet og Borealisuka.
Han gledet seg til å tilbringe påsken i studio for å spille inn nye låter, og være både publikum og artist på festivaler og konserter.  
Så stoppet landet opp.
Og det viser seg altså at vårens største høydepunkt ble å få lov til å komme tilbake på skolen og se venner IRL og ikke bare på dataskjermen.
Er alt bedre nå?
"Æ har egentlig ikke hatt det så ille. Ingen av mine kjente å kjære har blitt smitta. Og æ har brukt tia til å øve på både piano og sangskills" forteller Eirik.
"Sommeren bli ikke som planlagt. Æ e så skuffa over at Alta Live e avlyst. Men æ håpe det blir en smittevernvennlig sommerferietur til Oslo kor æ får spilt inn ny musikk!"
Låten "Bedre nu" er av Eiriks faste makkere Jim Bergsted og Helge Moen.
"Låta va originalt tenkt til NorthKid, men æ va i studio da den ble laga og digga den hardt! Fikk beskjed nån daga seinere om at den heller kunne bli min. Og da svarte æ umiddelbart ja!"
Så da gikk den fra NorthKid til en annen northern kid.
Tittelen er kanskje litt misvisende, for heller ikke denne gangen handler det om lykkelig kjærlighet. Hva skjer?
"Det blir nok mest hjertesorg og låte om kor vanskelig kjærlighet kan være helt til det går skikkelig bra med kjærlighetslivet til Helge, Jim eller meg. Usannsynlig, men ikke umulig."
"Bedre nu" namedroppes blink-182 (Jims favoritt), Sondre Justad (Eiriks favoritt) og Alta (Helge og Eiriks favoritt).
Og på 17. mai spilte Eirik fem uannonserte konserter rundt i Alta vest.
"Det va så artig! Vi kunne ikke annonsere kor og når på grunn av covid-æsj, men det va faktisk publikum på hver eneste plass og det va så kult å få spille live!"
Utendørskonserter fungerte altså til tross for rekordmengder med snø i vårmånedene.
På Instagram la Eirik nylig ut bilder av at han solte seg i svært forsinket "påskevær" med sol og snø på terrassen.
"Ja, nu når vi nærme oss sommeren på alvor har snøen endelig begynt å smelte, æ har tatt fram mopeden og e begynt å terrorisere rundt i byen. Watch out kids."
Med etterlengtet vårvær ble det endelig fart i snøsmeltingen, som igjen gjorde det mulig å spille inn musikkvideo til "Bedre nu" rundt om i hjembyen.
"Alta is my homie-town-G 4 always og vil alltid være det. Størst i Finnmark. Først i mitt hjerte. Og nu også med i video!"
I tillegg til å slippe musikk, og video, forbereder Eirik seg på en eventuell spilleprøve i sang.
"Det går basically ut på å synge foran lærer og få karakter. Skummelt!"
Mer skummelt enn å gi ut musikk?
Neppe!
Vi satser på at spilleprøven går bedre enn fryktet.
Og at 2020 etterhvert tar seg opp for oss alle.
Låten "Bedre nu" med Eirik Lyng kan bli ditt lydspor for sommeren fra 5. juni.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Eirik Lyng "Bedre nu" artwork
Eirik Lyng "Bedre nu" artwork
Last ned bilde
Eirik Lyng (c) Kenneth Skoglund Paulsen
Eirik Lyng (c) Kenneth Skoglund Paulsen
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom