Sony Music Norway

Eirik Lyng håper på en sjanse til, hvis du vil

Del

"Hvis du vil" er Altaværingen Eirik Lyng sin oppfølgeren til julehiten "Ensom i desember".

Hvis du vil artwork
Hvis du vil artwork

«Hvis du vil» er et resultat av kreativt overskudd og inspirert av dumme ting man kan si eller gjøre når man er forelsket.

«Vi hadde allerede skreve en låt, og va egentlig fornøyd og ferdig for dagen. Men så plukket noen opp en gitar og klimpra litt. Og plutselig va det leirbålstemning kor vi satt i ring og sang på en melodi. Den melodien endte opp som refrenget. Alle hadde samme visjon for låten så den ble til, der og da, med bare gitar og vokal.»

«Vi» er 17 år gamle Eirik Lyng og hans faste makkere Jim Bergsted og Helge Moen. Og som vanlig er det kjærlighetens uransakelige veier – «tvista» - de har latt seg inspirere av.

«Ja, det e enda en låt om knuste hjerta. Men liksom litt søt og upbeat. Håpefull, tross alt.»

Oppfølgeren til smått episke «Ensom i desember», ble til på samme førjulstur til Oslo som der Eirik fremførte julelåta på God Morgen Norge og Gardermoen.
Og som en liten homage har «Hvis du vil» fått strykere den også.

Eirik kom seg hjem til jul og koste seg med skolefri, julemat (#teamribbe) og en liten ekstra opptur når «Ensom i desember» kom på radioen mens de pakket opp gaver hjemme i Alta.

«Det va sykt trivelig å være en del av det offisielle soundtracket på selveste julekvelden!»

Og triveligere skal det forhåpentlig bli etterhvert.

«Æ e ikke en fyr som må ha nyttårsforsett, æ vil heller fokusere på det som gjør meg glad i livet og gjøre mer av det. Så håpe æ at 2021 blir året æ spille min første konsert i Oslo!»


Det håper vi også!
«Hvis du vil» er en låt om håp. Om å – kanskje – få en sjanse til.

«Alle kan gjøre dumme ting, og de fleste lære av egne feil og vokse som menneska. Så man må være åpen for å gi noen en ny sjanse. Men å for eksempel oppfordre til å storme en føderal bygning kan ikke tilgis. Da må man (riks)rett ut på haue og ræva!»

Men, om man ikke har gjort noe utilgivelig, og har handlet i beste mening er det altså alltid håp om en sjanse til.
Og det er alltid muligheter for å lære, vokse og forbedre seg.
Slik som Eirik Lyng gjør som artist og låtskriver.

Hvis du vil kan du sjekke ut hvor langt han har kommet siden sist når «Hvis du vil» er ute fredag 29. januar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Hvis du vil artwork
Hvis du vil artwork
Last ned bilde
Eirik Lyng (c) David Vu
Eirik Lyng (c) David Vu
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom