Egmont Publishing

Egmont henter salg- og markedsdirektør fra Schibsted

Del

Jill Iren Molland, leder for markedsutvikling i Schibsted, er ansatt som salg- og markedsdirektør i Egmont Publishing.

Jill Molland, ny salg- og markedsdirektør i Egmont Publishing. Foto Erik Hannemann, Sempro
Jill Molland, ny salg- og markedsdirektør i Egmont Publishing. Foto Erik Hannemann, Sempro

- Vi er meget godt fornøyde med å få Jill Molland inn som vår nye salg- og markedsdirektør. Hun har med seg unik kompetanse innen innsikt og salg, og solid bransjeerfaring gjennom mange år i mediebransjen. Jill var salgsleder i Egmont Publishing fra 2007-2014, og vi er selvfølgelig svært glade for at hun velger å komme tilbake til oss, sier adm. direktør Nina Vesterby.

Jill Molland har de siste 6 årene hatt ulike roller i Schibsted blant annet som salgsdirektør for E24 og daglig leder for Schibsted Brand Studio, og jobber nå som leder for markedsutvikling.

- Vi har ambisiøse mål for hva vi skal få til fremover, og for å lykkes må vi må vi fortsette det gode arbeidet for at vi skal vokse både på brukerdrevne og annonsedrevne inntekter. Jill vil få ansvaret for abonnementssalget, annonsesalgsmodellen, Event, CRM og kundesenteret vårt og vil lede ca. 40 ansatte. Det er en svært bred og spennende stilling som vil ivareta hele kundereisen.

- Jeg gleder meg til å gå inn i rollen som salg- og markedsdirektør, og til å bli kjent med selskapet og menneskene igjen. Egmont har et strålende utgangspunkt med flinke folk, spennende målgrupper, gode produkter, og en offensiv strategi der det er tatt grep for å fortsette å være en relevant aktør i bransjen. Sammen skal vi ta ut kraften og ytterligere vekst på merkevarene i Egmont Publishing i tiden fremover, sier Jill Molland.

Jill starter i den nye jobben allerede 18 mai.


Kontakt

Nina Vesterby, Administrerende direktør Egmont Publishing, tlf 982 47 877

Jill Molland, tlf 926 13 142

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Jill Molland, ny salg- og markedsdirektør i Egmont Publishing. Foto Erik Hannemann, Sempro
Jill Molland, ny salg- og markedsdirektør i Egmont Publishing. Foto Erik Hannemann, Sempro
Last ned bilde

Om Egmont Publishing

Egmont Publishing
Egmont Publishing
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Egmont Publishing er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg saker fra Egmont Publishing

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Egmont Publishing på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Egmont Publishing

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom