NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Egil Thompson blir ny generalsekretær i NITO

Del

Thompson har tidligere jobbet i Avinor, Storebrand, Aftenposten og NTB, og kommer nå fra stillingen som leder for strategisk kommunikasjon i kommunikasjonsbyrået Leidar. Thompson begynner i NITO 1. september 2022.

Espen Thompson
Espen Thompson

- Jeg er glad for å få med Thompson på laget. Hans brede erfaring innen ledelse, kommunikasjon og markedsføring vil komme godt med når vi skal bygge NITO videre inn i framtiden. Vi har en god medlemsvekst og solid fart, samtidig er det en stadig kamp for å være relevant for eksisterende og potensielle medlemmer, sier NITOs president Trond Markussen.

- Jeg gleder meg til å være med å videreutvikle en sterk organisasjon med et viktig oppdrag. NITO er til for medlemmene, og sammen med tillitsvalgte og ansatte skal jeg bidra til at organisasjonen er nyttig og synlig, med en tydelig stemme i de delene av samfunnsdebatten som påvirker oss, sier påtroppende generalsekretær Egil Thompson.

Thompson er i dag leder for avdelingen for Strategisk Kommunikasjon i kommunikasjonsbyrået Leidar. Før det var han konserndirektør for Kommunikasjon og marked i Avinor i ni år. Her hadde Thompson ansvaret for kommunikasjon, samfunnskontakt, merkevare og bærekraft. Han kom til Avinor fra stillingen som konserndirektør for kommunikasjon i Storebrand hvor han var i 12 år. Thompson har også erfaring som NTB-journalist og har vært redaksjonsleder i Aftenposten.

Thompson begynner i NITO 1. september.

Kontakter

Bilder

Espen Thompson
Espen Thompson
Last ned bilde

Lenker

Om NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
Støperigata 1
0119 Oslo

http://www.nito.no

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med 97.000 medlemmer. NITO organiserer ingeniører og teknologer med høgskole-/universitetsutdanning eller tilsvarende kompetanse.

Følg pressemeldinger fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom