ECIT

ECIT kjøper Verismo Systems AB

Del

ECIT AS kjøper det svenske HR-softwareselskapet Verismo Systems AB. Oppkjøpet styrker ECITs posisjon innen HR-administrasjon og rådgivning, og moderne, skybaserte HR-systemer.

Konsernsjef i ECIT, Peter Lauring
Konsernsjef i ECIT, Peter Lauring

ECIT kjøper 18 % av aksjene i Verismo, med opsjon på å kjøpe de resterende aksjer. Oppkjøpet er gjennomført delvis som kontantoppgjør og delvis som kapitaløkning i Verismo.  

- Oppkjøpet styrker vår produktportefølje og vår posisjon innen leveranse av integrerte HR-løsninger inkludert systemer, tjenester og rådgivning. Verismos HR-systemer komplementerer produktporteføljen for ECITs software, og ECIT kan nå tilby moderne HR-systemer til både eksisterende og nye kunder.  Vi er glade for å kunne ønske Verismos kunder og ansatte velkommen til ECIT, sier Peter Lauring, konsernsjef i ECIT.

Om Verismo Systems AB

Verismo Systems AB, lokalisert I Stockholm, Sverige, er en svensk HR-software spesialist som støtter og automatiserer prosesser innen rekruttering, onboarding, ansattutvikling, lønnsslipp og ansattgoder. Verismo AB har 7 ansatte, og omsatte for 5,3 MSEK i 2021. Les mer på www.verismo.se                     

Kontakter

Bilder

Konsernsjef i ECIT, Peter Lauring
Konsernsjef i ECIT, Peter Lauring
Last ned bilde

Om ECIT

ECIT
ECIT
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

+47 22 72 14 14https://www.ecit.com/

ECIT ble grunnlagt i 2013 og hjelper en bred kundebase med IT, software og regnskap. ECIT har en velprøvd modell for oppkjøp og fusjoner, som sikrer nærhet til kunder og lokalt entreprenørskap kombinert med styrken fra et større internasjonalt konsern. ECIT har en proforma omsetning (2021) på 2.6 MRD NOK og +2,200 ansatte i over 10 land. Oppkjøp og fusjoner har vært nøkkeldrivere for selskapets vekst, og ECIT har fullført mer enn 125 oppkjøp siden 2013.  Les mer på www.ecit.com

 

Følg pressemeldinger fra ECIT

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ECIT på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ECIT

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom