ECIT

ECIT kjøper Isonor IT

Del

ECIT har kjøpt det norske ERP-selskapet Isonor IT AS (Isonor). Oppkjøpet styrker ECITs posisjon innen løsninger for prosessindustri innen varehandel, næringsmiddel og bygg, samtidig som det øker digital supportkapasitet og kompetanse i ECIT.

Konsernsjef og gründer i ECIT, Peter Lauring.
Konsernsjef og gründer i ECIT, Peter Lauring.

ECIT kjøper 65 % av aksjene i Isonor, mens Isonors ledelse har eierskap på 35 %. Oppkjøpet er gjennomført som kontantoppgjør.

- Isonors kompetanse og løsninger for næringslivet  styrker ECITs portefølje av bransjespesifikke løsninger og vi er glade for å kunne ønske Isonors kunder og ansatte velkommen til ECIT, sier Peter Lauring, konsernsjef i ECIT.

Om Isonor IT AS

Isonor er et norsk ERP-konsulentselskap som tilbyr moderne ERP-systemer for virksomhetsadministrasjon og spesialiserte bransjeløsninger.  Isonor er en Visma-partner, og omsatte for 11.8 MNOK i 2021. Selskapet har 6 ansatte. Les mer på https://isonor.no/     

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Konsernsjef og gründer i ECIT, Peter Lauring.
Konsernsjef og gründer i ECIT, Peter Lauring.
Last ned bilde

Om ECIT

ECIT
ECIT
Rolfsbuktveien 4A
1364 Fornebu

+47 22 72 14 14https://www.ecit.com/

ECIT ble grunnlagt i 2013 og hjelper en bred kundebase med IT, software og regnskap. ECIT har en velprøvdmodell for oppkjøp og fusjoner, som sikrer nærhet til kunder og lokalt entreprenørskap kombinert med styrken fra et større internasjonalt konsern. ECIT har en proforma omsetning (2021) på 2.6 MRD NOK og +2,200 ansatte over 10 land. Oppkjøp og fusjoner har vært en nøkkeldriver for selskapets vekst, og ECIT har fullført mer enn 125 oppkjøp siden 2013. Les mer på www.ecit.com     

Følg pressemeldinger fra ECIT

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra ECIT på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra ECIT

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom