Statens vegvesen

E6 og Stavsjøfjelltunnelen kan inntil videre ikke åpnes for trafikk

Del

E6 på strekningen Ranheim – Værnes, som har vært stengt etter jordskredet på anlegget til Nye Veier AS onsdag, kan ikke åpnes igjen før tunnelen kan sikkerhetsgodkjennes.

Statens vegvesen er ansvarlig tunnelforvalter. Vi kan foreløpig ikke garantere at sikkerhetssystemene som skal ivareta trafikantene ved eventuelle hendelser i tunnelen vil fungere tilfredsstillende.

Det jobbes intensivt med dette. Åpning av tunnelen må derfor utsettes inntil dette er i orden.

– Vi forstår at det har vært en krevende situasjon for trafikantene når en så sterkt trafikkert veg som E6 ved Trondheim er stengt.

Både trafikksikkerhet og forutsigbar fremkommelighet er viktig for Statens vegvesen. Dette er ivaretatt når E6 er åpen for normal trafikk, sier prosjektleder Roar Dypvik i Statens vegvesen.

Trafikanter oppfordres til å sjekke 175.no før de skal ut og kjøre. På denne nettsiden finnes det til enhver tid oppdatert trafikkinformasjon.

Kontakter

Om Statens vegvesen

Statens vegvesen
Statens vegvesen
Postboks 1010 Nordre Ål
2605 Lillehammer

22 07 30 00http://www.vegvesen.no

Statens vegvesen arbeider for å skape et smart og sammenhengende transportsystem på vei for hele Norge. Det skal være enkelt å reise og transportere varer – på sikre veier tilpasset framtidens behov.

Følg pressemeldinger fra Statens vegvesen

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Statens vegvesen på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Statens vegvesen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom