Akan

E-sport - innhold og omfang

Del

Under årets Akan-dager setter Akan kompetansesenter fokus på e-sport. Mandag 19. november klokken 11.30 vil Erling Rostvåg, liga- og turneringsansvarlig hos Gamer.no, snakke om hva e-sport er, utbredelse og hva som skjer framover. Pressen er velkommen.

Mens man regner med at langrennssporten har rundt 10.000 eliteutøvere på verdensbasis, finnes det 80 millioner konkurranseutøvere bare innenfor League of Legends! E-sport vokser i stort tempo, og vil være naturlig for sportsjournalister å følge og rapportere om.
Ine Wedum og Jarle Wangen i Akan kompetansesenter vil være til stede og kan svare på spørsmål.

Gi gjerne beskjed i forkant dersom det er ønskelig med avtale for spørsmål eller kommentarer.

Konferansen finner sted på Meet Ullevaal, Ullevaal stadion.

Nøkkelord

Kontakter

Om Akan

Akan
Akan
PB 96, Sentrum
0101 Oslo

22 40 28 00http://akan.no/

Akan kompetansesenter er en ideell organisasjon som eies av Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO), Landsorganisasjonen i Norge (LO) og staten. Virksomheten finansieres av staten ved Helsedirektoratet, LO, NHO, samt egne kursinntekter. Norsk Arbeidsgiverforening (NAF, nå NHO) og LO stiftet AKAN i 1963. AKAN var den gang initialord for ‘Arbeidslivets komité mot alkoholisme og narkomani’. Staten kom med på eiersiden året etter.

Besøksadresse: Dronningensgate 13, Oslo

Følg saker fra Akan

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Akan på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Akan

Ansattes spillvaner gir arbeidsgiver bekymring23.1.2019 06:00:00 CETPressemelding

– De som har testet sin spillatferd gjennom vårt digitale verktøy jegspiller.no, har et klart større problem knyttet til både pengespill og dataspill enn i befolkningen for øvrig. Henvendelsene til vår veiledningstelefon gjelder først og fremst problemstillinger knyttet til pengespill av alvorlig karakter. Både for de som spiller og for deres arbeidsgiver, sier Elisabeth Ege, direktør i Akan kompetansesenter.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom