Helse Sør-Øst RHF

Digitale innkallingsbrev tatt i bruk i Helse Sør-Øst

Del

Som første helseforetak i regionen tilbyr nå Sykehuset Innlandet digitale brev til pasientene. I løpet av året innføres digitale brev etter planen ved alle helseforetakene i regionen.

​- Digitale brev forenkler pasientenes kontakt med sykehuset og gir raskere kommunikasjon. Befolkningen forventer å kunne samhandle digitalt med helsevesenet som ellers i samfunnet, og nå tar vi et viktig skritt videre i å legge til rette for dette, sier direktør for teknologi og e-helse i Helse Sør-Øst RHF Rune Simensen.

Det er pasienter over 16 år som nå trygt og enkelt kan lese brev fra Sykehuset Innlandet ved å logge seg inn på helsenorge.no. I første omgang er det to avdelinger ved sykehuset som har tatt løsningen i bruk. Arbeidet med å digitalisere brevene ved resten av Sykehuset Innlandet og ved de andre helseforetakene i regionen vil pågå gjennom hele 2020.

Arbeidet gjennomføres som del av det regionale prosjektet Digitale innbyggertjenester i Helse Sør-Øst, i nært samarbeid med Direktoratet for e-helse og helseforetakene.

Pasienter som ikke bruker helsenorge.no vil få brevet i sin digitale postkasse eller som vanlig post, dersom de har valgt å reservere seg mot digital kommunikasjon.

Les mer på Sykehuset Innlandets nettside.

Nøkkelord

Bilder

Om Helse Sør-Øst RHF

Helse Sør-Øst RHF
Helse Sør-Øst RHF
Parkgata 36
2317 Hamar

62585500https://www.helse-sorost.no/

Helse Sør-Øst RHF (regionalt helseforetak) er er av fire regionale helseforetak i Norge og eier de 11 statlige helseforetakene i regionen.

Helse Sør-Øst RHF sørger for spesialisthelsetjenester til 2,9 millioner mennesker i fylkene Agder, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark og Viken.  

Følg saker fra Helse Sør-Øst RHF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helse Sør-Øst RHF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Helse Sør-Øst RHF

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom