Sbanken

Dette er nordmenns favorittbank for 18. året på rad

Del

Nordmenn har talt. For 18. år på rad har Sbanken de mest fornøyde bankkundene. Ingen annen norsk bedrift kan vise til det samme.

Stine Fiksdal, leder for kundeområdet i Sbanken.
Stine Fiksdal, leder for kundeområdet i Sbanken.

Forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer (NKB) ved Handelshøyskolen BI har i over tjue år målt kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Onsdag presenteres årets resultater, og for 18. gang på rad har Sbanken, tidligere Skandiabanken, de mest fornøyde bankkundene.
- Sbanken har eksistert i 19 år. I 18 år har vi hatt de mest fornøyde kundene. Det er vi utrolig stolte av, sier Stine Fiksdal som leder kundeområdet i Sbanken.

- Unikt 

Pål Rasmus Silseth, høyskolelektor ved BI og leder for Norsk Kundebarometer, sier det skjedde noe da Sbanken, daværende Skandiabanken, kom i år 2000.
- Fra å være en bransje som ikke var spesielt kundeorientert kan vi si at Sbanken satte en ny standard som resten av bankbransjen måtte tilpasse seg. Norsk Kundebarometer målte Sbanken for første gang i 2002 og de gikk til topps blant alle bedriftene i Norge. Siden den gang har Sbanken ligget helt i toppen av Norsk Kundebarometer og vunnet bankbransjen hvert eneste år. Det er et unikt resultat ingen annen bedrift kan vise til og som det står respekt av.

Har lyttet til kunden i 18 år

I følge Fiksdal er suksessoppskriften å sette kundens behov først ved å tilby enkle løsninger, lave renter over tid og ingen skjulte gebyrer.
- Bank trenger ikke være dyrt og komplisert. Vi ser alt for mange nordmenn fortsett holder seg til den samme dyre banken de alltid har hatt, forteller Fiksdal. Hun lover at banken fortsatt skal utvikle seg med kunden i førersetet.

Skal sette ny standard for bedriftsbank 

I den nærmeste tiden skal banken utfordre resten av norsk banknæring på sparing og bedrift.
- Nå skal vi sette ny standard for små og mellomstore bedrifter. De fortjener en like enkel mobilbank som også er gebyrfri. Det finnes ikke i dag, og dette skal vi gjøre noe med nå. Vi gleder oss stort, og vi har mange på venteliste som tripper av spenning. Vårt mål er bli favorittbanken også for bedrifter, sier Stine Fiksdal. martin

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Stine Fiksdal, leder for kundeområdet i Sbanken.
Stine Fiksdal, leder for kundeområdet i Sbanken.
Last ned bilde

Om Sbanken

Sbanken
Sbanken
Postboks 7077
5020 Bergen

55 26 00 00https://www.sbanken.no

Om Sbanken

  • Tidligere Skandiabanken. Startet som Norges første rene digitalbank i år 2000.
  • 450.000 kunder
  • Tilbyr blant annet boliglån, billån, sparing og verdipapir, hverdagsbank og forbrukslån.
  • 18 år på topp med Norges mest fornøyde bankkunder.

Følg saker fra Sbanken

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sbanken på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sbanken

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom