Sony Music Norway

dePresno tar deg med til Tokyo

Del

dePresno har tilbrakt noen uker i "skjermen" på NRK, men nå går ferden videre på egne ben. Bli med til Tokyo fredag 16. april.

Artwork Tokyo
Artwork Tokyo

dePresnos rastløse reisehjerte ønsker seg tilbake til Japan, til annerledeshet og utenforskap som skapte en uventet frihet og nærhet.
Det å så til de grader skille seg ut fra mengden – og når man er rødhåret Bergenser er det strengt tatt ikke en helt ny opplevelse – og ikke evne verken å forstå eller gjøre seg forstått på et helt basisnivå var en ny følelse.
Og den inspirerte til refleksjon og en tilstedeværelse som gjorde at han rett og slett glemte seg selv litt. Mistet selvbevisstheten. Bare var.

24 år gamle Bjarte dePresno Borthen er kjent for unik dybde i både stemme og arbeid.
Siden debuten for fire år siden har han etablert seg som en artist og låtskriver som kombinerer anerkjennelse og underholdning, med en karismatisk scenepersonlighet, kjapp replikk og mye humor.
Talentet, selvtilliten og en ektefølt undring over både mennesker, følelser, handlinger og steder gjør at han, som både person og artist, klarer å balansere mellom å være deltager og observatør.
En som skaper og – som vi så i NRK-satsningen De Neste – en som kan tolke det andre har skapt på en måte som får garvede artister og låtskrivere til å felle tårer. 
Oppveksten i en familie utenom det vanlige har gjort ham usedvanlig åpen, aksepterende og nysgjerrig.
Noe som garantert hjalp ham på reisen i et land som er så fremmed som Japan. 
Et besøk som distraherte ham så mye at han glemte å kjøpe med seg julegaver til familien.
Heldigvis kan alle nyte suveniren «Tokyo», en låt inspirert av byen og følelsen. 
Og den tryggeste måten å reise på, akkurat nå.
«Tokyo» er ute fredag 16. april.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Artwork Tokyo
Artwork Tokyo
Last ned bilde
dePresno (c) Ida Bjorvik
dePresno (c) Ida Bjorvik
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom