UiO - Senter for utvikling og miljøUiO - Senter for utvikling og miljø

Den verdenskjente antropologen Daniel Miller kommer til Oslo sammen med ledende forskere på global helse 

Del

Sammen med Thomas Hylland Eriksen og ledende forskere på global helse, deltar Miller på et åpent arrangement på Litteraturhuset om smarttelefonenes rolle innen helse.

Daniel Miller er en av verdens mest kjente antrolpologer, og har de siste årene skrevet flere populærvitenskapelige bøker. 20. juni er han på Litteraturhuset for å snakke om hvordan vi kan lære av vanlige mennesker over hele verden som kreativt bruker smarttelefon for å holde seg friske. Å lære av dem, vil han hevde, bidrar til at digitalisering gagner snarere enn hindrer mennesker. 

Til Litteraturhuset kommer også ledende forskere på global helse, som vil presentere resultater fra fersk forskning på bruk av smarttelefoner i håndteringen av koronapandemien i flere land, blant annet Sierra Leone, Myanmar og Norge. 

Ta kontakt med Charlotte Kildal (kontaktinfo under) hvis dere ønsker intervju med noen av forskerne. 

Program: 20 Juni 17:30-19:00

  • Intro ved Tom Neumark og Katerini Storeng 
  • Innlegg av Daniel Miller 
  • Kommentar av Thomas Hylland Eriksen 
  • Paneldebatt: Refleksjoner fra prosjektet «Smarttelefonpandemien: mobilteknologi og data i håndteringen av COVID-19 (SMARTCOVID)», med Sakiko Fukuda-Parr, Aisha Fofana Ibrahim, Katerini Storeng and Antoine de Bengy Puyvallée. 
  • Spørsmål fra salen

Påmelding 

Vennligst meld deg på arrangementet her

Arrangementet vil foregå på engelsk. 

Arrangør

Dette arrangementet er en del av PhD kurset «Digitalisation, health and society» og prosjektet «Smarttelefonpandemien: mobilteknologi og data i håndteringen av COVID-19 (SMARTCOVID)» ledet av forskningsgruppa «Makt og politikk i global helse» ved senter for utvikling og miljø ved Universitetet i Oslo. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om UiO - Senter for utvikling og miljø

UiO - Senter for utvikling og miljø
UiO - Senter for utvikling og miljø
Sandakerveien 130
0484 Oslo

22 85 89 00http://www.sum.uio.no

Senter for utvikling og miljø, Universitetet i Oslo

Hos oss møter du et dynamisk, internasjonalt forskningsmiljø med bred kompetanse innen sosial og miljømessig bærekraft. Vi bruker en tverrfaglig tilnærming for å forstå lokale og globale utfordringer og hvordan disse kan løses.

Følg pressemeldinger fra UiO - Senter for utvikling og miljø

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra UiO - Senter for utvikling og miljø på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra UiO - Senter for utvikling og miljø

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom