RiksTV

Den norske strømmetjenesten Strim kun slått av global gigant på kundetilfredshet.

Del

I EPSI Rating sin kundetilfredshetsmåling troner Strim helt i toppen med en kundetilfredshet på 70,2%, kun slått av Disney+.

At vi hevder oss helt i toppen når vi sammenlignes med internasjonale giganter er vi veldig stolte av. I et marked med stadig flere alternativer har vi et unikt produkt som vi kontinuerlig forbedrer basert på tilbakemeldinger fra brukerne. Gjennom å samle TV-kanaler og strømmetjenester i en enkel tjeneste gjør vi tv-og strømmehverdagen enklere. En enkelhet og oversiktlighet vi ser folk setter pris på, sier Ole Andre Skarbøvik i Strim. 

Nordmenn mer fornøyd med strømmetjenester enn tradisjonelle TV-distributører. 

Målingen til EPSI Rating viser også at kundetilfredsheten er høy og stigende hos kunder av strømmetjenester mens den er generelt lav hos de tradisjonelle TV-distributørene. Bransjesnittet for tilfredshet er 68,3% for strømmetjenester mot 61,3% for tradisjonelle TV-distributører. Strømmetjenester oppleves blant annet som betydelig enklere både når det gjelder å bli kunde og å bruke selve tjenesten. 

Mange abonnerer i dag på et tradisjonelt TV-abonnement som de supplerer med strømmetjenester. De må da forholde seg til flere plasser å finne innhold og ulike brukergrensesnitt. Stadig flere blir kjent med bruk av strømmetjenester og opplever at det er bedre løsninger enn de tradisjonelle TV-abonnementene. Studien viser også at det er stadig flere som anser strømmetjenester som en fullverdig erstattning for et TV-abonnementet.  

Strim er perfekt posisjonert for den utviklingen vi nå ser. Strim har samlet TV kanaler og populære strømmetjenester i en enkel løsning, og er en fullverdig erstatning for et tradisjonelt TV-abonnement supplert med strømmetjenester. En enklere og rimeligere løsning som vi ser kundene setter pris på. Om man ser på kundetilfredsheten til Strim opp mot andre strømmetjenester gjør vi det veldig bra. Kun slått av giganten Disney+. Det som er like relevant er å se på kundetilfredsheten til Strim opp mot de tradisjonelle TV-distributørene troner vi helt i toppen også der, sier Skarbøvik i Strim. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Last ned bilde
Komersiell direktør i Strim Ole Andre Skarbøvik
Komersiell direktør i Strim Ole Andre Skarbøvik
Last ned bilde

Om RiksTV

RiksTV
RiksTV
Postboks 393 Økern
0513 OSLO

22 88 37 90http://www.rikstv.no

Om Strim

Strim er Norges mest komplette TV- og strømmetjeneste, og en fullverdig erstatning for et tradisjonelt TV abonnement supplert med strømmetjenester. Enklere og rimeligere. Per i dag tilbys hele 41 TV kanaler og strømmetjenestene TV 2 Play, HBO Max, Paramount+, NorskFilm+ og Viaplay som en del av Strim.  

Følg pressemeldinger fra RiksTV

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra RiksTV på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RiksTV

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom