Deloitte

Deloitte tar opp ni nye partnere

Del

Deloitte har besluttet å ta opp ni nye partnere fra og med 1. juni 2021. Opptaket kommer i tillegg til rekrutteringene av de to nye partnere Arild Vestengen og Per A. Sundbye tidligere i år, og gjør at Deloitte totalt har tatt opp elleve nye partnere i 2021.

Opptak av nye partnere er en viktig, årlig hendelse i Deloitte. Opptaket er en sentral del av selskapets lederutvikling, og er et stort karriereskritt for den enkelte.

- Det er svært gledelig å kunne annonsere at vi fra 1. juni utnevner ni nye partnere. Dette er ledere som skal utgjøre en forskjell for kunder, medarbeidere og samfunnet. Årets partneropptak viser at vi har mange svært talentfulle og dyktige medarbeidere i firmaet, og at vi klarer å skape attraktive karriereveier for nye ledere. Jeg er stolt av våre nye partnere, som vil skape verdi i markedet og være rollemodeller i organisasjonen, sier CEO i Deloitte Norge, Sjur Gaaseide, om de nye partnerne.

De nye partnerne er:

  • Lars Atle Lauvsnes, Partner i Audit & Assurance, Oslo
  • Eivind Bollum Berge, Partner i Audit & Assurance, Bergen
  • Tord Teige, Partner i Audit & Assurance, Bergen
  • Siv Vøllestad Larsen, Partner i Audit & Assurance og kontorleder Grimstad, Sørlandet
  • Kenneth Myrhaug, Partner i Audit & Assurance, Sørlandet
  • Hanne Pernille Gulbrandsen, Partner i Deloitte Advokatfirma, Oslo
  • Christian Pedersen, Partner i Deloitte Advokatfirma, Oslo
  • Alexander Hau, Partner i Deloitte Advokatfirma, Oslo
  • Carsten Haukås, Partner og leder av Corporate Finance Advisory, Oslo

Flere tiltak for økt mangfold i partnerskapet

Selv om Deloitte de siste fem årene har fått en jevnere kjønnsbalanse i partnerskapet, er det fortsatt slik at det er flere mannlige partnere enn kvinnelige. Deloitte har en målsetning om å styrke mangfoldet i partnerskapene, og en av målsetningene er 25% kvinnelige partnere innen 2023. Dette er en målsetning Gaaseide forteller at det er satt i gang flere tiltak for å nå.

- Det jobbes aktivt med å få et mer mangfoldig partnerskap. Bare i år har flere initiativer blitt lansert for å nå denne målsetningen, blant annet mangfoldsopplæring i ledergruppen, the Wave sponsorprogram og omvendt mentorprogram. Vi er kommet et stykke på vei, men vi er langt fra i mål, sier Gaaseide.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Deloitte

Deloitte
Deloitte
Dronning Eufemias gate 14
0191 Oslo

+47 23 27 90 00http://www.deloitte.no

Deloitte er et markedsledende selskap som leverer revisjon, advokattjenester, finansiell rådgivning, risikoanalyser og konsulenttjenester. Vi etterstreber å hjelpe våre kunder realisere sine ambisjoner, skape en positiv forskjell i samfunnet, og utnytte potensialet i våre medarbeidere.

Vi arbeider for en rekke internasjonale selskaper og norske virksomheter innen alle deler av næringslivet, ideelle organisasjoner, idrett og kommunal- og statlig sektor. Hver klient har tilgang til et tverrfaglig team som kan trekke på erfarne medarbeidere og internasjonal kompetanse på tvers av industrier, sektorer og fagdisipliner. Gjennom dette er vi i stand til å bidra med dyp innsikt og kvalifiserte meninger om problemstillinger i daglig drift, så vel som innspill og vurderinger om fremtidige scenarier. Med 1500 ansatte ved 23 kontorer i Norge har vi kapasitet og kompetanse til å gjennomføre alle typer prosjekter. Vi bidrar til å skape resultater for våre klienter gjennom en strategisk tilnærming til utfordringer, med høy grad av praktisk gjennomføringsevne.

Følg pressemeldinger fra Deloitte

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Deloitte på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Deloitte

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom