Kia Norge

De første bildene på helt nye Kia Sportage.

Del

Nå kommer femte generasjon Kia Sportage, og for første gang i modellens 28-årige historie kommer den nå i en egen versjon for Europa. Helt nye Sportage er designet etter Kias nye designfilosofien ”Opposites United”.

Kia viser i dag de første offisielle bildene av helt nye Sportage, femte generasjon av Kias mest poopulære SUV. Nye Sportage får premiere i Korea i juli, mens den dedikerte versjonen for Europa vises i september.

Ny design
Nye Sportage er designet etter Kias nye designfilosofi ”Opposites United” som ble introdusert tidligere i år. De første bildene viser et kraftfullt uttrykk med skarpe linjer og rene flater.

Fronten har et sterkt uttrykk med en detaljorienter svart grill. Bak møter de muskuløse skulderlinjene smale baklys som flankerer den nye Kia-logoen og Sportage emblemet. Interiøret har et førerorientert oppsett med spenstig design og en buet skjerm i senter.

"Med inspirasjon fra en karakter vi skapte hvor natur møter modernitet, utfordrer nye Sportage designnormene med et moderne eksteriør og et detaljert og banebrytende interiør," sier Karim Habib, Senior Vice President og Head of Global Design Center. "Vi ønsket ikke bare å ta et skritt fremover med nye Sportage, men flytte oss til et helt nytt nivå innen SUV-klassen".

Mer informasjon om den europeiske versjonen av helt nye Sportage kommer i septemer.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Kia Norge

Kia Norge
Kia Norge
Solheimveien 7
1473 Lørenskog

679 26 000https://www.kia.com/no/

Kia Bil Norge er hovedimportør av Kia til Norge, og gjennom nær 70 forhandlere markedsføres Kia over hele landet. Kia Bil Norge er en del av Bertel O. Steen, som er et av Norges største service- og handelsselskap. Den første Kia ble importert av Kia Bil Norge i november 1994, og tilsammen ruller det ca 30.000 Kia på norske veier. Service og ettermarked ivaretas av et kompetent og serviceinnstilt forhandlernett.

Kia er et globalt merke med en visjon å skape bærekraftige mobilitetsløsninger for forbrukere og samfunn over hele verden. Kia ble grunnlagt i 1944 og har levert mobilitetsløsninger i 75 år. Med mer enn 52.000 ansatte over hele verden, tilstedeværelse i mer enn 190 markeder og produksjonsanlegg i seks land, selger Kia i dag rundt 3 millioner biler.

Bedriftens slagord, ‘Movement that inspires’, gjenspeiler Kias forpliktelse til å inspirere kunder med sine produkter og tjenester.

Følg pressemeldinger fra Kia Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Kia Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kia Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom