Story House Egmont

Cristobal er Norges hyggeligste kassamann!    

Del

I går ble det offisielt: Cristobal Martinez i Kiwi Lierbyen, Viken, er Norges hyggeligste kassamann.

Vinneren i ukebladet Hjemmets store kåring "Norges hyggeligste kassadame eller kassamann" er også i år en mann.                

Utenfor Kiwi Lierbyen i Viken var det feststemning i går. Administrerende direktør Jan Paul Bjørkøy og flere andre fra Kiwi-ledelsen var til stede da Hjemmets redaktør Ole Martin Bjørklid, markedssjef Lise Bullen og innholdsansvarlig Cathrine Barland Jensen stod klar med en gavesjekk og en handlevogn full av gaver til vinneren. 

Cristobal gikk ned i knestående og gråt gledestårer da han forstod hva som skjedde. Plutselig gikk det opp for han hva butikksjef Frode Sæle hadde holdt skjult for han. 

Det ble dans, latter og takketaler, og det var mange, som fremhevet den glade kassamannens kontaktskapende egenskaper – en stor verdi for arbeidsgiveren. 

Mange tusen kassadamer og kassamenn i Norge ble nominert i Hjemmets store kåring, "Norges hyggeligste kassadame eller kassamann", og av dem gikk 16 til finalen. Alltid blide Cristobal, som flyttet fra Den dominikanske republikk for mange år siden og har jobbet som kassamann på Kiwi i 11 år, fikk dobbelt så mange stemmer som den som ble nummer to. 

–             Jeg har verdens beste jobb, sier den dansende kassamannen, som elsker alle de ulike oppgavene som følger med jobben, og som er kjent for å gi klemmer til de faste kundene, som han kjenner.   

 «Alle skulle ha hatt en Cristobal!», sier butikksjef Frode Sæle. Da hans ene låseansvarlige kom til finalerunden, lagde Kiwi sentral en video, der både Cristobal, butikksjefen og kundene kom til orde. Filmen har gått sin seiersgang og er sett av nærmere 90 000 mennesker. Sannsynligvis har den gjort sitt til at han fikk dobbelt så mange stemmer som den som ble nummer to.

 –             Den viser han akkurat som han er; som en livsbejaende ansatt. Han er et forbilde på mange måter, mener sjefen hans.

Kollegene til Cristobal beskriver han som fantastisk – en gledesspreder.

Sagt om Cristobal:

–             «Han er en morsom og gledespredende person som alle her, både kunder og ansatte setter stor pris på å ha i butikken. Han bærer alltid med seg godt humør og skaper en bedre arbeidsdag for flere.»

–             «Han er alltid blid og imøtekommende. Har det aldri for travelt for å si hei! Snakker også med ungene og er behjelpelig og får meg som kunde til å føle meg sett og viktig.»

–             «Han er alltid blid, sier alltid hei, og er alltid hyggelig å snakke med. Selv om han har en dårlig dag merker du aldri det! Han får meg alltid til å smile og gjør dagen min fin når jeg kommer inn i butikken. Kunne virkelig ikke vært noen bedre enn han!»

–             «Tidenes mest positive kar».

«Man kommer eventuelt inn med et dårlig humør, og forlater butikken stikk motsatt».

–             «Han er en herlig gledesspreder, med smittsomt humør. Han er alltid positiv, og sprudlende. Denne fantastiske fyren er et forbilde for store og små!»

Cristobal er den tredje mannen i rekken som går til topps i ukebladet Hjemmets store kåring, som hvert år engasjerer tusenvis av dagligvarekunder rundt om i landet.

Bildetekster:

En lykkelig Cristobal sammen med butikksjef Frode Sæle i Kiwi Lierbyen.

Adm. Direktør Jan Paul Bjørkøy i Kiwi, Cristobal Martinez og redaktør Ole-Martin Bjørklid i Hjemmet.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Story House Egmont

Story House Egmont
Story House Egmont
Nydalsveien 12
0441 Oslo

+47 22 77 20 00http://www.egmont.no

Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Selskapet har også investeringer i e-handel og digitalbyråer, og utgir over hundre kjente merkevarer. Story House er en del av Egmont - et av Nordens største mediekonsern med 6600 ansatte og aktivitet i 30 land. Vårt motte We bring stories to life har sterke publisistiske verdier. Egmont står bak mer enn 700 magasiner, tegneserier, Klikk.no, TV 2, Nordisk Film, kinodrift, samt flere deleide selskaper. Egmont er en stiftelse som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra Story House Egmont

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Story House Egmont på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Story House Egmont

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom