Computas

Computas vant stor rammeavtale hos Direktoratet for e-helse og Norsk helsenett (NHN)

Del

Direktoratet for e-Helse, lyste våren 2019 ut en åpen anbudskonkurranse for innkjøp av IKT-konsulenttjenester. Etter en lang evalueringsperiode ble resultatene klare i desember. Av 10 tjenesteområder på anbud, stakk Computas seirende ut i fire av dem.

Administrerende direktør i Computas Trond Eilertsen, ser frem til videre samarbeid med Direktoratet for e-helse og Norske Helsenett.
Administrerende direktør i Computas Trond Eilertsen, ser frem til videre samarbeid med Direktoratet for e-helse og Norske Helsenett.

- Anbudsrunden har vært tøff. Alle de store bransjekollegaene våre var med, så at vi vinner på flere områder er en stor seier for oss, sier daglig leder i Computas, Trond Eilertsen.

I den åpne anbudsrunden var det etterspurt tilbud på ti ulike tjenesteområder med tilhørende fagområder. Computas ble tildelt rammeavtale på fagområder under følgende tjenester: program og prosjektledelse, behovsanalyse og løsningsspesifisering, løsningsutvikling, og test og testledelse. Deler av direktoratet for e-helse ble 01.01.20 overført til Norsk helsenett (NHN), og rammeavtalen er overført til NHN og omfatter også dem. Rammeavtalen har en varighet på to år, hvor NHN kan forlenge med 1 + 1 år. 

– Dette viser at vi er sterke på e-helse. Vi har helt klart ambisjoner om å vokse i denne sektoren, forteller Eilertsen. 

I anbudet til NHN har Computas med seg flere underleverandører. Deriblant WebStep, Atkins, Konik, Vivento, Clave consulting og Rambøll. 

 

Lang erfaring med e-helse

Computas har jobbet lenge med Direktoratet for e-helse (fra 01.01.20 Norske Helsenett, NHN). Gjennom 2019 har en rekke konsulenter fra IT-selskapet bidratt på strategiske områder hos direktoratet, blant annet på eResept. 

Vi har gjennom en lengre periode hatt mange gode leveranser hos Direktoratet for e-helse, og det er én av grunnene til at vi ser svært lyst på mulighetene for nye oppdrag fra NHN i team rundt våre flinke folk, sier Computas-sjefen, og legger til: Vi ser frem til å bli enda bedre kjent med hele NHN-organisasjonen som blir en ny stor kunde av oss.

De nye rammeavtalene, samt et godt 2019, gjør at Computas vil trenge flere dyktige konsulenter i 2020.

– I år satser vi på å ansette minst 60 nye teknologer, avslutter Eilertsen.

Kontakter

Bilder

Administrerende direktør i Computas Trond Eilertsen, ser frem til videre samarbeid med Direktoratet for e-helse og Norske Helsenett.
Administrerende direktør i Computas Trond Eilertsen, ser frem til videre samarbeid med Direktoratet for e-helse og Norske Helsenett.
Last ned bilde

Om Computas

Computas
Computas
Akersgata 35
0158 Oslo

21 99 33 20https://www.computas.com

Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, kraft og energi. Våre tverrfaglige team tilbyr den kompetansen som kreves gjennom hele digitaliseringprosessen. Vi jobber i tett samarbeid med våre kunder for å utvikle skreddersydde løsninger med høy brukernytte. Selskapet er Google Cloud Premier Partner med Europas største Google Cloud-sertifiserte miljø, Atlassian Gold Partner og Microsoft Gold Partner.

Computas ble etablert i Norge i 1985. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Følg saker fra Computas

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Computas på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Computas

Computas og IKT-Norge oppfordrer IT-bransjen til å støtte TV-aksjonen16.10.2020 08:33:50 CESTPressemelding

Åtte millioner tonn plast havner i havet hvert år. Med konkrete tiltak i Sørøst-Asia skal årets TV-aksjon ta plasten ved rota. Næringslivet er en viktig bidragsyter til TV-aksjonen og givergleden er allerede stor. Nå går IT-selskapet Computas og IT-næringens interesseorganisasjon IKT-Norge sammen og oppfordrer spesielt IT-bransjen til å gi et betydelig bidrag og skape engasjement for saken.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom