Computas

Computas på Arendalsuka - presenterer fersk undersøkelse om koronadigitalisering

Del

Arendalsuka er i full gang. Computas inviterer til to arrangementer i samarbeid med IKT-Norge. Tema er datadeling i offentlig sektor og en fersk undersøkelse om digitaliseringen av Norge under koronapandemien.

Fra Computas' paneldebatt under Arendalsuka 2019
Fra Computas' paneldebatt under Arendalsuka 2019

- Man kan ikke være leder i dag uten å også være IKT-leder, sa lederen av IKT-Norge i sin åpningstale i Arendal i dag. Gjennom tre fulle dager samler bransjeorganisasjonen næringsliv, offentlig sektor og det politiske Norge til foredrag og debatter der digitalisering og teknologi er tema. Arrangementene gjennomføres fysisk i Arendal, men det vil også være anledning til å følge arrangementene digitalt.

En datadrevet offentlig sektor

Computas har to arrangementer på IKT-Norges program. Mandag kl 11.00 inviteres det til sofaprat om hvordan virksomheter i offentlig sektor kan bli mer datadrevet. Samtalen ledes av Fredrik Syversen fra IKT-Norge og gjester er IT-direktør i UDI, Robert Rødsten og Lars-Erik Evensen fra Computas. 

Fersk undersøkelse om koronadigitalisering debatteres

I juni gjennomførte Norstat på oppdrag fra Computas en undersøkelse blant norske IT-ledere i privat og offentlig sektor om holdninger og ambisjoner om digitalisering for egne virksomheter. Der ble de også spurt om hvilke konkrete digitaliseringstiltak virksomhetene har gjort siden pandemiens utbrudd i Norge. Disse funnene vil bli presentert og debattert onsdag kl. 09.00. Deltatere i debatten er Direktoratet for forvaltning og økonomistyring, Microsoft, Computas, samt stortingsrepresentanter fra Høyre og Arbeiderpartiet. Debatten ledes av Eirik Norman Hansen.  

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Fra Computas' paneldebatt under Arendalsuka 2019
Fra Computas' paneldebatt under Arendalsuka 2019
Last ned bilde

Lenker

Om Computas

Computas
Computas
Akersgata 35
0158 Oslo

21 99 33 20https://www.computas.com

Computas er en nordisk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi utvikler verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, kraft og energi. Våre tverrfaglige team tilbyr den kompetansen som kreves gjennom hele digitaliseringprosessen. Vi jobber i tett samarbeid med våre kunder for å utvikle skreddersydde løsninger med høy brukernytte. Selskapet er Google Cloud Premier Partner med Europas største Google Cloud-sertifiserte miljø, Atlassian Gold Partner og Microsoft Gold Partner.

Computas ble etablert i Norge i 1985. Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Følg pressemeldinger fra Computas

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Computas på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Computas

6 av 10 foreldre snakker ikke med barna om kunstig intelligens8.4.2022 12:38:52 CEST | Pressemelding

Kunstig intelligens (KI) er allerede en del av dagliglivet gjennom virtuelle assistenter, sosiale medier og selvkjørende biler. En fersk undersøkelse viser imidlertid at kunnskapen blant norske barn og foreldre om teknologien er lav. Nå skal en ny utstilling ved Teknisk Museum gi barn, foreldre og skolen en ny arena for å diskutere muligheter og problemstillinger knyttet til kunstig intelligens og digitalisering.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom