Coca-Cola Europacific Partners Norge

Coca-Cola på utstilling i Oslo

Del

Denne uken finner du en utstilling om Coca-Cola – uten sukker, vel å merke – på Paradox Museum i Oslo. Der vil de besøkende få en helt ny opplevelse av brusen de normalt møter i butikkhylla.

Paradox Museum i Oslo er et «edutainment»-senter, der de besøkende får opplevelser basert på lærerik underholdning. Senteret inneholder over 70 paradoksbaserte utstillinger, som beskrives som tankevekkende og spektakulære, og er del av et internasjonalt konsept – det første av sitt slag i verden.

På lørdag åpnet en utstilling på Paradox Museum med en uventet aktør, Coca-Cola, som gjenstand for oppmerksomheten.

– Et av våre slagord er «Think again», og vårt mål med denne utstillingen er som alltid å forbløffe og skape gode opplevelser. Vi håper de besøkende vil oppleve det som overraskende å møte en merkevare «alle» har et forhold til på en helt ny måte her hos oss. De som kommer innom skal få et tankevekkende og morsomt frikvarter, sier Knut Harald Holst-Hansen, daglig leder for Paradox Museum i Oslo.

Han legger til at krysspunktet mellom lærerik underholdning og sukkerfri drikke kan skape nye tanker og erfaringer:

– Coca-Cola er et merkevareikon fra hverdagen med stor stopp-effekt, og å møte det vante på en uventet måte kan gi rom for nye opplevelser, sier Holst-Hansen.

– Dette er første gang nordmenn møter Coca-Cola gjennom en utstilling som spiller på opplevelser, smak og kunst. Den inneholder blant annet en spiral av Coca-Cola uten sukker og et skyggerom. Opplevelsene skjer i samspill med smak – de besøkende får smaksprøver, og i tråd med tema for utstillingen, #NoWords, oppfordres de til å bruke kreativiteten for å beskrive smaken uten ord på sosiale medier, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Som en merkevare «alle» har et forhold til har Coca-Cola blitt et popkulturelt ikon. Vi synes det er spennende at en utstilling som dette gir folk nye opplevelser, og utfordrer deres sanser og kreativitet i samspill med smaken av Coca-Cola uten sukker. Med sitt unike, opplevelsesbaserte konsept er Paradox Museum en perfekt partner for å gi folk denne opplevelsen, avslutter Haugen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Coca-Cola Europacific Partners Norge

Coca-Cola Europacific Partners Norge
Coca-Cola Europacific Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola Europacific Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola Europacific Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, COSTA® og CHAQWA®. Coca-Cola Europacific Partners Norge har i overkant av 550 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg pressemeldinger fra Coca-Cola Europacific Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola Europacific Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coca-Cola Europacific Partners Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom