Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola fortsetter å lansere sukkerfrie varianter

Del

(Lørenskog, 18. september) Coca-Cola lanserer denne uken to nye, sukkerfrie smaker. Fanta kommer i en variant med smak av bær, Fanta Wildberry, mens alle Urge-fans kan glede seg over nyheten Urge Smooth Mango.

De siste årene har Coca-Cola utvidet sin portefølje med mange nye sukkerfrie alternativer i Norge, og det er tilfellet også med denne månedens lanseringer.

– Det er viktig for oss å gi nordmenn stadig flere sukkerfrie smaksvarianter å velge mellom, og det gjør vi også med disse to nyhetene. Folk skal kunne velge produkter som passer deres behov og situasjon, og smak er en viktig faktor for mange når de gjør sine valg, sier Pål Strutz, Marketing manager i Coca-Cola Norge.  

Fanta Wildberry no sugar

Fanta er den nest eldste merkevaren til The Coca-Cola Company. Den finnes allerede i en rekke varianter her i Norge, og nå kommer den også med bærsmak: Det nye tilskuddet Fanta Wildberry No sugar kommer som 500 ml PET, inneholder fruktjuice og er å finne i norske butikker og utsalg fra uke 38.

Urge Smooth Mango

Urge har en lojal fanskare som har sørget for at Norge er det eneste landet i verden hvor

man får kjøpt Urge. Alle disse kan nå glede seg over en ny og sukkerfri smaksvariant av deres gamle favoritt: Urge Smooth Mango har en tropisk smak av mango, og kommer som 500 ml PET i norske butikker og utsalg fra uke 38.

De nye variantene produseres lokalt på Lørenskog utenfor Oslo, og vil på samme måte som de andre norskproduserte drikkene komme på flasker av 100 % resirkulert plast* i løpet av 2021.

*ikke etikett og kork

 

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Per Hynne, kommunikasjonsdirektør, Coca-Cola European Partners Norge AS
phynne@ccep.com
Mobiltelefon: 95 13 63 22
 
Frida Keane, kommunikasjonsdirektør, Coca-Cola AS
keane@coca-cola.com
Mobiltelefon: +46 72 1470240

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Om Coca-Cola European Partners Norge

Coca-Cola European Partners Norge
Coca-Cola European Partners Norge
Robsrudskogen 5
1471 Lørenskog

+47 67 92 40 50http://www.coca-cola.no

Om Coca-Cola Company Norge og Coca-Cola European Partners Norge

The Coca-Cola Company (TCCC) er verdens ledende produsent av alkoholfrie drikkevarer. Oppskriften på Coca-Cola ble laget i 1886 av apotekeren John S. Pemberton i Atlanta, USA, og i Norge kom Coca-Cola på markedet i 1926. Coca-Cola Company Norge eier og leder merkevarene mens Coca-Cola European Partners Norge AS (CCEPN) har ansvaret for produksjon, salg og distribusjon av Coca-Cola i Norge. Fra produksjonsanlegget på Lørenskog, like utenfor Oslo, markedsføres og distribueres Coca-Cola®, Coca-Cola uten sukker, Coca-Cola light®, Fanta®, Sprite®, Sprite zero®, Urge, TAB X-tra®, Glaceau Smartwater®, bonaqua®, Adez®, fuzetea®, Honest®, Powerade®, Minute Maid®, Kuli®, CHAQWA®. Coca-Cola European Partners Norge har i overkant av 600 ansatte i Norge, og Coca-Cola Company Norge har rundt 10 ansatte.

Se www.coca-cola.no for mer informasjon.

Følg saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Coca-Cola European Partners Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Coca-Cola European Partners Norge

Når en ikonisk merkevare skal beskrives med musikk og dans25.2.2021 09:42:25 CET | Pressemelding

Personer over hele verden, og gjennom mange generasjoner, deler opplevelsen av å drikke en kald Coca-Cola. En undersøkelse viser imidlertid at svært få greier å beskrive denne opplevelsen med ord. I en ny kampanje tolkes dermed smaken av Coca-Cola gjennom musikk og dans, til et lydspor av Tyler, the Creator. Her i landet er Birgit Skarstein valgt ut til å invitere nordmenn med på kampanjedansen.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom