Helse Sør-Øst RHF

Cathrine M. Lofthus fratrer som administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF

Del

Cathrine M. Lofthus er i dag utnevnt av Kongen i statsråd som departementsråd i Helse- og omsorgsdepartementet. - Vi takker for en solid innsats som administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF, sier styreleder Svein I. Gjedrem.

Cathrine M. Lofthus har vært administrerende direktør i Helse Sør-Øst RHF siden 2015.

Helse Sør-Øst har ansvar for spesialisthelsetjenester til halvparten av Norges befolkning.

-        Cathrine M. Lofthus har ledet dette arbeidet på en fremragende måte. Med stor arbeidskapasitet har hun fulgt opp helseforetak og sykehus og sørget for fremdrift i store utviklingsprosjekter, sier styreleder Svein I. Gjedrem.

-        Hun har en entusiasme og dedikasjon til spesialisthelsetjenesten som vi virkelig kommer til å savne. Samtidig ser vi fram til å samarbeide med henne i hennes nye stilling som øverste embetsperson i helsenorge, sier Gjedrem

Styret i Helse Sør-Øst RHF har i dag konstituert Jan Frich som administrerende direktør. Det vil bli satt i gang en prosess for rekruttering av ny administrerende direktør. Styret har oppnevnt et eget ansettelsesutvalg i dagens styremøte.

Bilder

Om Helse Sør-Øst RHF

Helse Sør-Øst RHF
Helse Sør-Øst RHF
Parkgata 36
2317 Hamar

62585500https://www.helse-sorost.no/

Helse Sør-Øst RHF (regionalt helseforetak) er er av fire regionale helseforetak i Norge og eier de 11 statlige helseforetakene i regionen.

Helse Sør-Øst RHF sørger for spesialisthelsetjenester til 2,9 millioner mennesker i fylkene Agder, Oslo, Innlandet, Vestfold og Telemark og Viken.  

Følg pressemeldinger fra Helse Sør-Øst RHF

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Helse Sør-Øst RHF på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Helse Sør-Øst RHF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom