NORCE

Camilla Aadland blir ny kommunikasjonssjef i NORCE

Del

Aadland, som tiltrer stillingen som kommunikasjonssjef 8. august, kommer fra jobben som nyhetsredaktør i Fiskeribladet og Intrafish.

Camilla Aadland. Foto Rune Rolvsjord, NORCE
Camilla Aadland. Foto Rune Rolvsjord, NORCE

Camilla Aadland er utdannet journalist, og har bred erfaring fra norsk presse. De siste årene har hun vært redaktør, og har både jobbet med daglig nyhetsledelse og med strategi.

– Jeg gleder meg veldig til å starte opp som kommunikasjonssjef i NORCE. Det er et ordentlig spennende konsern, som forsker på viktige tema som klima, helse og samfunn. Jeg ser frem til å bidra til å løfte fram forskningen og å styrke synligheten til NORCE.

Christina Brunner, organisasjonsdirektør i NORCE sier hun er glad for at Aadland skal lede kommunikasjonsarbeidet i NORCE.

– Med Camilla får vi en veldig kompetent fagperson med oss på laget. Gjennom sine tidligere erfaringer kjenner hun godt til flere av de sektorene NORCE jobber med. Med sin bakgrunn vil hun styrke og komplettere kommunikasjonsmiljøet vårt, sier Brunner.

I flere år hadde Aadland ansvar for dekningen av industri og energi i Teknisk Ukeblad. Senere var hun med å bygge opp Sysla – nå E24 – hvor hun blant annet dekket havbruksnæringen og grønt næringsliv. I 2017 ble hun hentet til Fiskeribladet for å bygge opp Fiskeribladets nettsted for forskning og teknologi Tekfisk. Både i Sysla og Tekfisk har hun laget en rekke podkaster.

Aadland har også tidligere jobbet med forskningskommunikasjon, som kommunikasjonsleder i Bjerknessenteret og som kommunikasjonsrådgiver i Uni Research.

– Jeg stortrivdes da jeg var i Uni Research, som nå er en del av NORCE. Det blir veldig kjekt å komme tilbake til det som nå er et av Norges største forskningsselskap, med avdelinger en rekke ulike steder i landet. Jeg er stolt over å få muligheten til å lede det gode kommunikasjonsarbeidet som gjøres i NORCE.

Aadland vil ha arbeidssted i Bergen.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Camilla Aadland. Foto Rune Rolvsjord, NORCE
Camilla Aadland. Foto Rune Rolvsjord, NORCE
Last ned bilde

Om NORCE

NORCE
NORCE
Nygårdsgaten 112
5008 Bergen

56 10 70 00https://www.norceresearch.no/

NORCE er ett av Norges største uavhengige forskningsinstitutter og driver forskning, utvikling og innovasjon i samarbeid med offentlig og privat sektor. NORCE har omfattende aktivitet innen energi, helse, klima, miljø, samfunn og teknologi.

Følg pressemeldinger fra NORCE

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NORCE på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NORCE

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom