Byggmax

Byggmax øker omsetningen – tross stengte varehus

Del

I et kvartal hvor gjør-det-selv-kjeden har måttet stenge 23 varehus, har Byggmax unngått permitteringer, åpnet et nytt varehus og økt omsetningen med 26 prosent.

Byggmax har unngått permitteringer, åpnet et nytt varehus og økt omsetningen med 26 prosent.
Byggmax har unngått permitteringer, åpnet et nytt varehus og økt omsetningen med 26 prosent.

Den siste måneden har hele 23 varehus måtte stenge som følge av koronasituasjonen. Til tross for utfordringer har byggevarekjeden hatt en voldsom pågang på nett og jobbet på spreng for å levere billige byggevarer til Norges hjemmefiksere. Byggmax er en av de få byggevarekjedene som primært satser på privatmarkedet fremfor proffene.


Bestillinger på nett økte med 90 prosent
 


For 
Byggmax har det vært spesielt viktig å tilby kundene å handle raskt og sikkert, også når butikkene kun har vært åpne på klikk og hent for mange hjemmefiksere. Bestillinger på nett økte med 90 prosent i første kvartal.  


– Ved hjelp av våre nettløsninger for handling og levering av varer opprettholder vi avstand og smittevern, og kundene kan bestemme om de vil komme og plukke opp varene selv eller få dem levert hjem, sier Niklas Hamberg, norgessjef i Byggmax. 


Permitterte ingen
  


Høy pågang, nettløsninger og et sterkt ønske om å utvikle ansatte, gjorde at Byggmax slapp å permittere ansatte da 23 varehus måtte stenge dørene for hjemmefiksere 
 
– Vi er veldig glade for at vi kunne tilby de ansatte jobb. Handel er på mange måter den nye arbeiderbevegelsen. Vi er et av de få stedene du fortsatt jobber deg opp fra gulvet. Mange av våre medarbeidere blir lenge i Byggmax, sier Hamberg. 


Åpnet nytt varehus
 

På tampen av kvartalet åpnet Byggmax et nytt varehus i Elverum. Nå står ny butikk og regionssenter i Porsgrunn for tur, med planlagt åpning i juni.

 

Mange har brukt lockdown på å fikse hjemme. Byggmax’ årlige undersøkelse av nordmenns byggevaner, viser at 6 av 8 har bygget noe hjemme under pandemien. Én av ti svarer de har skulket hjemmekontoret for å bygge noe i stedet. 

Les hele kvartalsrapporten her: https://mb.cision.com/Main/109/3328030/1403762.pdf

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Byggmax har unngått permitteringer, åpnet et nytt varehus og økt omsetningen med 26 prosent.
Byggmax har unngått permitteringer, åpnet et nytt varehus og økt omsetningen med 26 prosent.
Last ned bilde
Last ned bilde

Om Byggmax

Byggmax
Byggmax
Enebakkveien 309
1188 oslo

https://www.byggmax.no/

Om Byggmax Group

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Uansett budsjett eller tidligere erfaring, gir vi kundene våre kunnskap og selvtillit til å fullføre sine byggedrømmer. Med en velfungerende netthandel og over 160 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en av Nordens ledende detaljhandelskjeder innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. Konsernet omsatte for 5,2 milliarder kroner i år 2019 og har vært notert på Nasdaq siden 2010.

Følg pressemeldinger fra Byggmax

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom