XPENG Norge

Bygg og bestill din Xpeng G3 fra sofaen, og få bilen levert hjem til døren

Del

I april lanserte bilmerket Xpeng seg for norske bilkjøpere med sin første modell Xpeng G3 Smart SUV. Nå lanserer de sin nettkonfigurator og bestillingsfunksjon som gjør at kundene kan bestille ny bil fra egen stue.

- Vi tror fremtidens bilhandel vil se veldig annerledes ut, og er opptatt av å bygge vår virksomhet etter dette. I juni annonserte vi samarbeid med NAF og MECA på service og garantisaker. Med den nye konfiguratoren og nettbestilling, åpner vi nå bilforhandler i alle norske hjem, sier Espen Strømme, daglig leder i Zero Emission Mobility, selskapet som importerer Xpeng til Norge.

Konfiguratoren som nå er lansert er designet for å gjøre prosessen med å velge bil så enkel som overhode mulig. Det er kun takstativ og vinterdekk som tilbys som ekstrautstyr.

- Vi har jobbet for å lage bilbransjens enkleste konfigurator. Det oppnår vi ved at det aller meste av utstyret kommer som standard. All teknologien er selvfølgelig inkludert, med online oppdateringer som gjør at man alltid vil ha de nyeste funksjonene. Alle bilene kommer dessuten med en stor batteripakke som gir over 45 mils rekkevidde. Det eneste man må velge selv er utstyrsnivå, farge på bilen og skinninteriøret, sier Espen Strømme.

Foruten G3 Smart SUV, har Xpeng også lansert P7 Smart sedan for det kinesiske markedet. Fabrikken har en uttalt ambisjon om å lansere en ny modell hver 12-18. måned.

Den første store forsendelsen av G3 Smart SUV fra fabrikken til Norge nærmer seg med stormskritt. Xpeng G3 legger nå ut på en omfattende Norgesturné, og fremover er det også planer om å åpne showroom i flere norske byer.

- Vi ser at kundene fortsatt har ønske om å prøvekjøre for å oppleve materialkvalitet og komfort. De som kommer i butikken vet veldig mye om bilene, og spesielt har de utallige gode testene som ligger på YouTube gjort mange nysgjerrige. Vi tror mange vil benytte seg av nettbestilling etter at de har prøvekjørt, sier Espen Strømme, daglig leder i Zero Emission Mobility.

Xpeng G3 Smart SUV er bygget på en fremtidsrettet plattform som er svært omfattende utstyrt. Høydepunktet er operativsystemet Xmart OS som automatisk oppgraderer bilen med nye funksjoner gjennom bilens levetid. 20 radarer, sensorer og kameraer gir førerassistenten Xpilot 2.5 full oversikt både på landevei og trange parkeringshus. Over 3000 nordmenn har vist interesse for å kjøpe en Xpeng.

Konfiguratoren og nettbestillingen er nå åpnet på xpeng.no.

Kontakter

Informasjon, vennligst kontakt:

Espen Strømme, Daglig leder i Zero Emission Mobility AS.

Tlf: 995 83 597, espen@zem.no.

Bilder

Om XPENG Norge

XPENG Norge
Solheimveien 62
1473 Lørenskog

99583597

XPENG Motors er en av Kinas ledende selskaper innen smarte elektriske biler. Selskapet designer, utvikler, produserer og selger smarte elbiler som er sømløst integrert med ny teknologi som AI og autonom kjøring. XPENG har satset på en egen utviklingsavdeling og intelligent produksjon for å gi sine kunder en bedre mobilitetsopplevelse. I dag jobber 43 % av de 3676 med utvikling og intelligente løsninger. Ledende eksperter fra internett-, bil- og teknologibransjen har gått sammen i ledelsen, med et åpent tankesett og en langsiktig sektorovergripende visjon. XPENG skal skape smarte elektriske biler bygd på teknologi og data, og forme fremtidens mobilitetsopplevelse. XPENG etablerer for tiden en norsk organisasjon. Elbilen XPENG G3 Smart SUV er allerede lansert på det norske markedet og flaggskipmodellen XPENG P7 lanseres i nær fremtid – med Norge som det første markedet i Europa.

Følg pressemeldinger fra XPENG Norge

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra XPENG Norge på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra XPENG Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom