Lederne

Brudd på sokkeloppgjøret

Del

Etter to dager med forhandlinger måtte Ledernes forhandlingsdelegasjon dessverre gå til brudd natt til torsdag 9. mai kl. 03.30, da man ikke nådde opp til frontsfagmodellen. Veien videre blir nå mekling i Oslo.

Utfyllende informasjon blir sendt ut.

Forhandlingene på sokkelavtalen mellom Lederne og Norsk olje og gass startet på ettermiddagen tirsdag 7. mai. I år er det mellomoppgjør, som betyr at det bare forhandles om lønnsregulering. Dette til forskjell fra hovedoppgjør, hvor det forhandles om alle bestemmelsene i tariffavtalene. Ledernes forbundsleder Audun Ingvartsen ledet forhandlingene.

– Bransjen må fortsatt fremstå attraktiv for ungdom i en tid da mange oljearbeidere føler seg stigmatisert. Slik sett blir disse forhandlingene viktige, understreker Ingvartsen.

Forhandlingsutvalget fra Lederne bestod av:

Audun Ingvartsen – Lederne (forbundsleder)
Liv Spjeld By – Lederne (nestleder)
Per Helge Ødegård – Equinor
Hans Fjære Øvrum – Equinor
Terje Herland – Equinor
Christer Olsson – Equinor
Karina Kvam Bjørvik – Equinor
Dana Omer- ConocoPhillips
Marte Gundersen – Equinor
Vidar Mostrøm – Neptune Energy
Werner Frøland – Okea
Hilde Brevik – Aker BP

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Lederne

Lederne
Lederne
Storgata 25
0184 Oslo

22 54 51 50https://lederne.no/
Vi bygger gode ledere
Lederne er en partipolitisk uavhengig organisasjon for ledere i norsk arbeidsliv. Vi tilbyr trygghet, lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå.
God ledelse skaper verdier for Norge og trivsel på små og store arbeidsplasser. Med gode ledere får vi færre konflikter, og bygger et bedre samfunn.
Lederne tilbyr lederutvikling og tilhørighet for ledere på tvers av bransjer og på alle nivå. Lederne skal bygge bro og fremme lederes interesser i arbeidslivet. Sammen skal vi bidra til mangfold og skape rammer for god ledelse.

Følg saker fra Lederne

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Lederne på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Lederne

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom