Norges Bryteforbund

Bronse til Nikola Milatovic i junior EM i bryting

Del

Oslobryteren, Nikola Milatovic tok i kveld bronsemedalje i junior EM i bryting i 130 kg klassen.

Nikola bronse jr EM foto: NBF
Nikola bronse jr EM foto: NBF

Nikola Milatovic vant i kveld bronse i junior EM i bryting i 130 kg-klassen. Mesterskapet går i Pontevedra, Spania. Oslogutten som representerer SP 09, vant i går sin første kamp mot Simonyan fra Armenia klart med en 8-0 seier. I kvartfinalen mot russeren Shadov ble det et knepent tap 3-1.

Men siden russeren tok seg helt til finalen fikk Nikola rekvalifiseringskamp mot Trufan fra Romenia i dag. Denne kampen vant Nikola 2-0, og ble klar for bronsefinale. Det ble en tett og jevn kamp som Nikola til slutt vinner 3-2 og dermed sikrer seg sin første internasjonale medalje. 

"Nikola har kjempet bra på gjennom hele mesterskapet, og det er veldig morro for han at han kroner det med medalje", sier Eren Gjægtvik landslagstrener junior.

Nikola satser fullt på bryting og er på NBFs landslag. "Nikola har tatt store steg etter at han begynte å trene fast med seniorlandslaget" fortsetter Eren.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nikola bronse jr EM foto: NBF
Nikola bronse jr EM foto: NBF
Last ned bilde
Nikola bronse 2 Foto: NBF
Nikola bronse 2 Foto: NBF
Last ned bilde
Nikola etter seier
Nikola etter seier
Last ned bilde

Om Norges Bryteforbund

Norges Bryteforbund
Norges Bryteforbund
Sognsveien 75 L (inngang fotballforbundet)
0855 Oslo

416 66 651http://www.bryting.no/

Norges bryteforbund dekker de olympiske grenene gresk romersk og fristil bryting samt sumo, sandbryting, og håndbak. Det er totalt ca. 7.000 medlemmer fordelt på 63 klubber over hele landet. De fleste klubbene organiserer alle trening innen alle grener, mens andre kun organiserer treninger i en eller to. Det gjennomføres årlig ca. 50 brytestevner i Norge. 

Bryting er en relativ liten idrett i Norge men er en stor idrett internasjonalt. Norsk Bryting har stolte tradisjoner, og har en sterk toppidrettskultur og leverer internasjonale medaljer jevnlig.  Bryting er en av de sommeridretter som har klart å kvalifisere deltakere til samtlige sommer OL i moderne tider. Vi har nå en ny generasjon med store talenter som hevder seg på internasjonalt nivå.

Følg saker fra Norges Bryteforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bryteforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Norges Bryteforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom