Sony Music Norway

Britz slipper «Det går bra»

Del

Med en unik stemme og sans for tekst og historiefortelling har rapperen Britz markert seg som en av de mest spennende nykommerne fra Oslo. Nå er han tilbake etter å ha vært stille en liten periode, og slipper «Det går bra» fredag 25. juni, som en påminnelse til seg selv og de som hører på musikken hans om at alt kommer til å ordner seg, selv om det ikke alltid ser sånn ut.

«Noen ganger så finner man seg selv i situasjoner som er så frustrerende og kjipe at man glemmer hvor mye man har klart å komme seg gjennom tidligere. Jeg vil tro at for de aller fleste så har ikke ting alltid gått som planlagt, og vi ser for oss et liv da vi er yngre, og med tiden så blir livet noe helt annet enn man så for seg. Så denne låta er en påminnelse til meg selv og til de som hører på musikken min om at ting kommer til å gå bra» - Britz

Låta er produsert av Kastel, som viste frem et par beats som vekket noe i Britz. 

«Stor s/o til Kastel. Jeg har lenge ønsket å jobbe med dem og er glad for at det skjedde, og at vi fikk til denne låten. Forhåpentligvis blir ikke dette det siste vi gjør sammen» - Britz

I fjor slapp Britz debut-EP’n «Britz Szn», og fulgte opp med de sterke singlene «Tay Keith» og «Det er meg». Han åpnet også opp om en tung periode i tiden etter han mistet faren sin med låta «Som før», som var et slags brev til dem som står ham nær, og som han stengte ute i den vanskelige tiden.

Nå er han tilbake etter det som utad har virket som en liten pause, selv om pausen har vært langt fra stille for Britz. Han har stått på for fullt bak kulissene.  

«Fremover vil folk se og høre en mer allsidig "Britz". Jeg vil ikke si altfor mye, men jeg tror det er en bra tid i vente. Skjøøøntaa du?» - Britz 

«Det går bra» er ute 25. juni.

____________

26 år gamle Britz fra Haugenstua i Oslo har alltid ønsket å gjøre en forskjell. Han er typen som tenker at om noe er verdt å gjøre, så gjør man det ordentlig. Typen som alltid gir 100%, enten det er på fotballbanen eller på scenen, men som klarer å kombinere vinnerskalle med verdisyn, og som derfor også stortrives i jobben som sosionom. Å bygge relasjoner og å hjelpe andre inspirerer. Han motiveres av å være god, best, å vinne, men også av å kunne være raus og gi tilbake. 

Britz sparket i gang 2020 med slippet av debut-EP’n «Britz Szn», med låter som «Alé alé» med Jonas Benyoub, hitlåten «Vi flyr» med Isah og personlige «Dubai». På EP´n skildrer han reisen sin til nå, helt fra han tenkte at han ikke skulle drive med musikk til å nå satse fullt på artistkarrieren. Han forteller om å legge fotballskoene på hylla, fullføre en utdannelse for pappa som plutselig gikk bort, manøvrere seg gjennom kompiser som har tatt dårlige valg og å holde seg på rett kjøl. Alt for å komme til lyset i tunellen og der han er nå- med en jobb hvor han hjelper vanskeligstilt ungdom og en lovende artistkarriere.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom