Norges Bowlingforbund (NBF)

Bowling Celebrity Invitational 2021

Del

Mandag 20.september arrangeres Bowling Celebrity Invitational på Lucky Bowl på Veitvet i Oslo, hvor 35 kjente personer skal finne ut hvem som er best av dem i bowling. Her deltar mange OL vinnere, programledere, TV personligheter, artister og andre idrettsfolk. Dette arrangementet starter uken hvor NM i bowling for seniorer arrangeres fra onsdag 22.sept til søndag 26.sept i Hamar (Herrer) og Elverum (damer).

Vi i bowlingforbundet ønsker å synliggjøre våre beste bowlingspillere - og tre av våre beste herre og damespillere vil delta på Bowling Celebrity Invitational. Her skal de først gi instruksjon til kjendisene og etter en intern turnering for kjendisene, spiller de norske landslagsbowlerne i finalerunden på lag med de 6 beste i herreklassen og i dameklassen.

Landslagsspillerne som deltar er ;

 • Tore Torgersen, Trondheim Bowlingklubb
  • Flere ganger verdensmester (bl a regjerende verdensmester i veteran klassen), euroapmester, mangfaldig norsk mester og US Open Senior vinner 2019
 • Georg Skryten, Cross BK, Stavanger.
  • Regjerende ungdoms verdensmester, flere ganger norsk mester og landslagsspiller.
 • Glenn Morten Pedersen, Drammen Tigers
  • Regjerende Europamester for nasjonale mestere, mange medaljer fra EM og VM, norsk mester og tidligere landslagsspiller
 • Åse Jacobsen, Trondheim Bowlingklubb
  • Landslagsspiller og norsk mester
 • Heidi Thorstensen, Frogner Bowlingklubb, Oslo.
  • Mangårig landslagsspiller og norsk mester
 • Jeanett Haavelmoen Johansen, Frogner Bowlingklubb, Oslo
  • Mangårig landslasgspiller og norsk mester.

Dette arrangeres, som et lukket arrangement, på Lucky Bowl på Veitvet fra kl.18.00 til 20.30 mandag 20.sept og vi sender dere navnelister i forkant. For å få tak i de største profilene har vi engasjert den gamle sandvolleyspilleren Jan Kvalheim, som er kjent som castingansvarlig for mange norske TV programmer, f.eks. Mesternes Mester, Maskorama, Familiens Ære, Idrettsgallaen, Over Atlanteren, ++.

Vi håper dere vil komme og dekke dette arrangementet og dere vil få rikelig anledning til å lage morsomme intervjuer med profilene. Som nevnt får dere navneliste på deltagerne noen dager i forveien.

Ved spørsmål kontakt :

Kirsten Wille (Norges Bowlingforbund)   : 92815563

Jan Kvalheim                                          : 99700400

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Norges Bowlingforbund (NBF)

Norges Bowlingforbund (NBF)
Sognsveien 73, Idrettens Hus
0854 Oslo

+ 47 21 02 97 30http://www.bowling.no

Norges Bowlingforbund (NBF) ble stiftet i 1962. Forbundet organiserer alt turneringsaktivitet og ligaspill for bowlingspillere i Norge, og er sertifisert som "Rent Særforbund". Bowling er en av de største "ikke-olympiske" idrettene i verden, og det arrangeres internasjonale mesterskap hvert eneste år. I Norge er det cirka 2.000 utøvere fra cirka 90 klubber som har spillerlisens. XIDE-ligaen er landsdekkende seriespill for Norges beste utøvere av begge kjønn. I tillegg arrangeres det seriespill ned til lokalbasert 3. divisjon og flere hundre enkeltturneringer. Det gjennomføres 7 ulike Norgesmesterskap, også for Døve/Hørselshemmede og Veteraner, foruten junior og senior-NM. Bowling er en idrett som passer de aller fleste, uavhengig av fysiske forutsetninger, foruten at idretten er svært inkluderende og sosial.

Følg pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norges Bowlingforbund (NBF) på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norges Bowlingforbund (NBF)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom