Sony Music Norway

Boua får med seg Hkeem og William Gamborg på "Farvel"!

Del

Boua debuterte som artist med de to P3X-listede låtene «Bare Du Vet» og «Skittent Spill» i 2021. «Skittent Spill (Dandy Lion Remix)» var også listet på mp3.

For Boua er det å skape musikk en slags magi hvor den kreative prosessen består av å formidle inntrykk og følelser fra den virkelige verden – altså hvordan den ytre verden setter spor i den indre verden, og motsatt.

Tidligere i år slapp han «Wolf», som ble listet på både P3 og P3X. Nå er han klar med mer musikk, og først ut er «Farvel», der han har fått med seg tungvekteren Hkeem og TikTok-favvo William Gamborg.  

«Farvel»handler om det å måtte ta farvel med en som du egentlig hadde et tett forhold til, og at det ikke finnes noe garanti på hvor lenge et vennskap eller forhold varer.»-forteller Boua.

Jeg synes det er et viktig tema å ta opp, fordimanofte føler på savn og har vanskeligheter med å la ting gå. Og som oftest viser man det ikke.I tillegg så er det veldig kult å få med meg to dyktige artister som også ville få ut deres følelser og tanker rundt temaet.-fortsetter Boua.

Når 23-åringen fra Holmlia skriver musikk lar han steder, hendelser og personer fra den virkelige verden smelte inn i et univers inspirert av følelser, drømmer og det fantasifulle. Som igjen inspirerer de unike historiene han formidler.

 «Farvel» er ute fredag 15. juli.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom