Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography lanserer nettkurs i Photoshop med fotograf & foreleser Calle Huth

Del

Over fire kurskvelder vil deltakerne få en grunnleggende innføring i fotografens profesjonelle arbeidsverktøy, med hands-on veiledning fra fotograf og foreleser Calle Huth.

Foto: Alberto Palladino
Foto: Alberto Palladino

Nettkurset gir en strukturert gjennomgang av de viktigste verktøyene i Photoshop, samt hands-on veiledning på arbeidet som produseres i kursperioden. Blant temaene som gjennomgås er bruk av lag, masker og selektive justeringer, retusj, blending modes, farger, look, grain, overlays – alt deltakerne trenger for å skape sin egen personlige stil, og grunnlaget for å lære mer om etterarbeid på egenhånd. 

Kurset veiledes av fotograf og foreleser Calle Huth – han har arbeidet som kommersiell og redaksjonell fotograf siden han uteksaminerte fra skolens fotografutdanning i 2009. Han er spesialisert på still life og portrettering, og har jobbet med flere store kunder som New York Times Magazine, D2, Snøhetta, Gelelmuyden Kiese, Tom Wood, Nike Norge, Røde Kors og Widerøe. Han har undervist i bruk av Photoshop ved skolen siden 2016, og er en populær og kunnskapsrik foreleser. 

Nettkurset er perfekt om du er nysgjerrig på nye sider av fotografiet. Det blir intensivt, men gøy, og du vil sitte igjen med et nytt spekter av verktøy du kan jobbe videre med, sier Calle Huth.

Kurset krever ingen forkunnskaper, men man må være komfortabel med bruk av datamaskin. Mer informasjon om kurset finnes her.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Alberto Palladino
Foto: Alberto Palladino
Last ned bilde

Om Bilder Nordic School of Photography

Bilder Nordic School of Photography
Bilder Nordic School of Photography
Nedre Vollgate 8
0158 Oslo

24 14 66 80http://www.bildernordic.no

Bilder Nordic School of Photography er en fagskole i Oslo med seks ulike utdanninger innen foto, film og innholdsproduksjon. Skolen ble etablert i 2007, og har bygd opp et solid nettverk av anerkjente fotografer og bransjeaktører i inn- og utland. Blant skolens tidligere studenter finnes en rekke etablerte fotografer som har markert seg i konkurranser og utstillinger i inn- og utland.

Følg pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Bilder Nordic School of Photography på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Bilder Nordic School of Photography

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom