Sony Music Norway

Bernhoft hyller sønnene med låt og video

Del

Inspirert av bunnløs kjærlighet og fulle bæsjebleier slipper Jarle Bernhoft "Call Out Kids". Videoen kom i dag, og fredag 11. juni er vitamininnsprøytning av en låt ute.

Call Out Kids artwork
Call Out Kids artwork

Helt fra han skrev den har Jarle Bernhoft gledet seg til å snakke om, og fremføre, låta «Call Out Kids». 

«Tror ikke jeg får til å være mer meg sjæl enn når jeg tross alt brøler navna til gutta mine på refrenget.»

Selv om låtens opphav er litt... dritt.

«Det startet som en bleieskiftevise i pappaperm, og så slapp den bare ikke taket.»

Da nå tre år gamle Benjamin var knøttliten begynte Jarle å brølesynge navnet hans mens han skiftet bleier, og når den etterhvert vokste seg til en låt skrev han et vers til storebror Samuel også. Låten har Jarle skrevet selv, og han har produsert den i samarbeid med Skinny Days og Bjarne Stensli.

«Call Out Kids er en hyllestlåt til gutta, mine ankerpunkt av sikkerhet i virvelvinden av tvil som verden og tilværelsen er.»

Låten feier altså all tvil og usikkerhet av Bernhofts bane, og her er det rom for en bowlingmetafor eller to. «Call Out Kids»-videoen er regissert av Faenfilm og i denne danser Bernhoft seg fra sans og samling i en så stor grad at han trengte krykker dagen etter innspillingen.

«Samuel og Benjamin må få velge sjæl når de er voksne om de skal bli offentlige personer, så trikset var å lage en fest av en video uten at hovedpersonene er med. De er dødsrå dansere begge to, så jeg la meg i hardtrening med superkoreograf Thea Bay i månedsvis for å hedre movsa deres»


«Call Out Kids» slippes fredag 11. juni og er en «strike» fra Bernhoft. Det vil si stødig og stilfull avlevering hvor ballen (låta) treffer akkurat der den skal så kjeglene (tvilen) meies ned. 

For å se denne videoen, må du gi ditt samtykke øverst på denne siden.Call Out Kids video

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Call Out Kids artwork
Call Out Kids artwork
Last ned bilde
Bernhoft (c) Fred Jonny
Bernhoft (c) Fred Jonny
Last ned bilde
Bernhoft (c) Fred Jonny
Bernhoft (c) Fred Jonny
Last ned bilde

Lenker

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg pressemeldinger fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Sony Music Norway

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom