Bergenskunstnere med utstillingen «Internasjonalt fellesskap – sterkere sammen»

Del

Bergenskunstnere sammen om en gruppeutstilling

Internasjonalt fellesskap – sterkere sammen

Galler Vox inviterer til gruppeutstilling med ulike Bergenskunstnere under tema «Internasjonalt fellesskap – sterkere sammen» i samarbeid med Regnbuedagene i Bergen.

Alle arbeidene er utført i A4-formatet, standardformatet som er opphavet til det såkalte A4-begrepet. Tidsidealene i dag er gjerne jakten på noe annet, noe nytt, noe mer – og en tydeliggjøring av at mangfoldet er til stede overalt i samfunnet. Men, i disse unntakstilstander med en verdensomspennende pandemi, er det kanskje hverdagen og normaliteten vi alle lengter etter? Eller vil «Pride» som begrep aldri kunne assosieres med A4-begrepet?

Deltakende kunstnere:

Aina Olsen
Alexandra Totland
Elisabeth Rydland Nilssen
Ellen Margrete Grong
Johanne Monrad
Lise Sofie Hopland
Marie Kogstad
PsykSuvenir
Tilda Zsemberovszky
Torild Nørstrud

Sted og tid

Strandagaten 223
5004 Bergen 

Åpent i perioden 5. -12. juni


Mand-torsd kl 14-18
Fred-sønd kl 12-16

Vennlig hilsen

Maria Prestmo
Teamleder Galleri VOX

Strandgaten 223
5004 Bergen
M |415 15 696
E   | maria.prestmo@fretex.no

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Fretex

Fretex
Fretex
Ole Deviks vei 50
0668 Oslo

23 68 11 70https://www.fretex.no/

Galleri VOX i Bergen er en arbeidsplass for kunstnere og kreative personer med psykiske helseutfordringer. Atelieret disponerer keramikkverksted og flere arbeidsrom for maling, tegning, tekstil, data og skulptur. Vi har 16 plasser (15 VTA og 1 AFT)

Medlemmene arbeider med sitt eget kunstneriske uttrykk, og får veiledning av våre kunstneriske veiledere gjennom samtaler og innføring i teknikker. Kurs og galleribesøk benyttes for å videreutvikle kunnskap i et kreativt felleskap.

Galleri VOX drifter også et eget galleri som ligger på gateplan i samme bygning. Vi har 6 faste utstillinger i året i tillegg til en rekke andre aktiviteter.

Følg pressemeldinger fra Fretex

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Fretex på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Fretex

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom