NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Bergenser er ny organisatorisk nestleder i NITO Studentene

Del

- For meg er det viktig at hver enkelt tillitsvalgt blir ivaretatt og hørt. Videre må vi sikre at alle får god nok opplæring, sier nyvalgt organisatorisk nestleder i NITO Studentene, Line Therese Hauglum.

- Det er veldig hyggelig å få tilliten fra landsmøtet. Nå gleder jeg meg til å ta fatt på arbeidet sammen med det nye sentralstyret, sier Line Therese Hauglum.

NITO Studentene er Norges største organisasjon for ingeniør- og teknologistudenter med over 13.000 medlemmer.

God oppfølging

Ifølge Hauglum er det viktig at NITO Studentene har gode rutiner for oppfølging av lokallagene.

- Det siste året har det blitt laget gode skriftlige dokumenter for å sikre kontinuitet i lokallagene. Nå er det viktig at vi følger opp bruken av disse i praksis, sier Hauglum.

- Jeg ønsker at alle eksisterende og nye tillitsvalgte skal få den samme positive opplevelsen som jeg har hatt. Det skal være sosialt, lærerikt og kjekt å være tillitsvalgt i NITO Studentene.

Bachelor og master

Hauglum påpeker at hun vil videreutvikle medlemstilbudene lokalt, både for bachelor- og masterstudenter.

- Det skal være attraktivt å være studentmedlem i NITO, uansett om du tar en bachelor- eller mastergrad. Arrangementene må derfor være tilpasset etter hvor i løpet man er og hvilken grad man tar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon
Støperigata 1
0119 Oslo

http://www.nito.no

NITO er Norges største organisasjon for ingeniører og teknologer med over 91 000 medlemmer. NITO organiserer ingeniører og teknologer med høgskole-/universitetsutdanning eller tilsvarende kompetanse.

Følg saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra NITO - Norges Ingeniør- og Teknologorganisasjon

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom