Abelia

Avtale mellom NHO/Abelia og Utdanningsforbundet

Del

NHO og Abelia har i dag blitt enige med Utdanningsforbundet om en ny hovedavtale og overenskomst for skoler som er godkjent etter friskoleloven. Avtalen innebærer at streiken ved Skagerak International School er over.

- Avtalene sikrer at friskolene som er organisert i Abelia får en rettmessig plass i det organiserte arbeidslivet, sier styreleder Knut Erik Beyer-Arnesen i Forum for Friskoler.

Samtidig avsluttes streiken ved Skagerak International School, som i dag har undertegnet en lokal særavtale med utgangspunkt i den inngåtte hovedavtalen og overenskomsten mellom NHO/Abelia og Utdanningsforbundet.

- Jeg er fornøyd med resultatet. Vi har fått en avtale som sikrer skolene nødvendig fleksibilitet, og den vil kunne danne et godt grunnlag for et utdanningspolitisk samarbeid både lokalt og sentralt, sier Beyer-Arnesen.

- Vi gleder seg over at elevene ved Skagerak International School nå får tilbake sine lærere, og at normal undervisning kan gjenopptas rett over påske, sier direktør Hans Jørgen Firing ved Skagerak International School.

For mer informasjon:

Styreleder Knut Erik Beyer-Arnesen i Forum for Friskoler, 932 42 138

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Lenker

Om Abelia

Abelia
Abelia
Middelthunsgate 27
0305 Oslo

23 08 80 70http://www.abelia.no

Abelia er NHOs forening for kunnskaps- og teknologibedrifter med over 2050 medlemsbedrifter og 48.000 ansatte over hele landet. Medlemmer omfatter bedrifter i blant annet IT, telekom, undervisning, forskning, konsulenttjenester, kreative virksomheter og interesseorganisasjoner. Mer informasjon: www.abelia.no.

Følg saker fra Abelia

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Abelia på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Abelia

Norge får nasjonal strategi for kunstig intelligens: Abelia feirer5.2.2019 18:05:10 CETPressemelding

Etter noen få dager i jobben, kommer digitaliseringsminister Nikolai Astrup med et viktig initiativ: Nå starter arbeidet med å utvikle en nasjonal strategi for kunstig intelligens. - Dette er viktig for hele norsk arbeid- og næringsliv. Bruken av kunstig intelligens er i kraftig vekst og teknologien vil få stor betydning fremover. Strategien må bidra til at norsk næringsliv og offentlig sektor kan utnytte mulighetene og må utvikles i nært samarbeid mellom myndigheter, utdanningsinstitusjoner, forskningsmiljøer og næringsliv, sier administrerende direktør i Abelia, Håkon Haugli.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom