Salmon Eye

Avduking av verdens største flytende kunstbygg

Del

Salmon Eye inviterer pressen til avdukingen av det som vil være verdens største flytende kunstinstallasjon hvor det er mulig å gå inn i bygningen. Salmon Eye vil bli avduket med det som vil være verdens største kabuki gjort til sjøs, og bli en drivkraft for bærekraftig sjømatproduksjon.

Foto: Kvorning Design
Foto: Kvorning Design

FN har vært tydelig på behovet for mer bærekraftig sjømatproduksjon, for å mette en voksende befolkning, redusere klimagassutslipp og bevare naturen. Salmon Eye vil bli en viktig inspirasjon og akselerator for å ta oss nærmere disse målene, og samtidig styrke Norges rolle som sjømatnasjon i verden. 

Etter avdukingen vil det være en rundbordskonferanse og en gratis folkefest i Rosendal med musikk fra noen av Norges beste artister. Blant deltagerne på rundbordskonferansen finner vi Fiskeriminister Bjørnar Skjæran, Tom Rivett-Carnac (en av arkitektene bak Parisavtalen) og Scott Lindell fra MIT/Woods Hole Oceanographic Institution.

Tid: 2. september fra 11.00 (Visions of the Fjords legger fra kai i Rosendal 12.00)

Øvrig tentativt tidsplan:

12.00 – Program om bord på Vision of the fjords.

13.00 – Avduking av Salmon Eye

14.00 – Rundbordskonferanse

16.00-22.00 Gratis folkefest i Rosendal

Sted: Rosendal - Hardangerfjorden

Salmon Eye er et uavhengig non-profit senter, men ideen og finansiering er kommet fra Eide Fjordbruk og tredjegenerasjons oppdretter Sondre Eide (32).

Presseakkreditering skjer på mail invitation@salmoneye.no eller via tlf: 453 56 562

Det bes om snarlig påmelding, grunnet kapasitet og logistikkplanlegging.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Kvorning Design
Foto: Kvorning Design
Last ned bilde

Om Salmon Eye

Salmon Eye
Salmon Eye

5640 Eikelandsosen

https://www.salmoneye.no/

Salmon Eye er et globalt forum som har som mål å inspirere og informere politikere, forskere, myndigheter og publikum om hvordan mat fra havet spiller en viktig rolle som løsning på de bærekraftsutfordringene verden står ovenfor.

Følg pressemeldinger fra Salmon Eye

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Salmon Eye på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Salmon Eye