Audi

Audi viser sin elektriske fremtid

Del

Audis første helelektriske bil, Audi e-tron 55, ble vist frem for første gang i San Francisco i september i fjor. Noen måneder senere, på bilmessen i Los Angeles, viste den tyske bilprodusenten frem Audi e-tron GT concept, en bil som har fått mye ros for sitt slående design. Nå står bilmessen i Genève for tur, og Audi viser frem mer av sin elektriske fremtid.

Audi viser sin nye, helelektriske kompakt-SUV på Bilmessen i Genève, 5. – 17. mars. Audi Q4 e-tron concept gir et glimt av det neste kapittelet for Audi sin elektriske fremtid, og er planlagt satt i produksjon sent i 2020, eller tidlig i 2021.

- Audi satser virkelig på en elektrisk fremtid, og tilbakemeldingene vi har fått på Audi e-tron 55 viser at Audi også kan lage elbiler, og at dette er en helhjertet satsing fra Audi sin side. SUV-segmentet står sterkt i Norge, og interessen for Audi e-tron 55 viser at elektriske SUVer er ettertraktet på det norske markedet. Audi Q4 e-tron concept er den perfekte bilen for de som ønsker en elektrisk SUV, men som ikke trenger en like stor bil som Audi e-tron 55, sier Elin Sinervo, Direktør i Audi Norge.

Bilmessen i Genève åpner dørene 5. mars, og Audi bekrefter at Audi Q4 e-tron concept ikke er den eneste elektriske nyheten som skal vises frem.  

Bilder

Om Audi

Audi
Audi
Frysjaveien 31b
0883 Oslo

http://www.audi.no

Slagordet “Forspranget ligger i teknikken“ er en forpliktelse for merket Audi. Når du velger en Audi, velger du samtidig en bil som kan skreddersys dine individuelle behov.

Følg saker fra Audi

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Audi på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Audi

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom