Aspelin Ramm Eiendom

Aspelin Ramm går fremtidens retail i møte

Del

I forrige uke lanserte eiendomsutvikleren pilotprosjektet Vulkan Showcase, et fleksibelt shoppingkonsept som tar i bruk midlertidig tomme arealer på Vulkan i Oslo.

Afrisana Décor Foto Andrey Belov Belikov
Afrisana Décor Foto Andrey Belov Belikov

Prosjektet er utviklet i samarbeid med oppstartbedriften Paguro, som tilbyr ulike utleieløsninger til kommersielle aktører. Selskapet deltok i Aspelin Ramms pitch for bruken av 1200 ubrukte kvadratmeter i Vulkan 15, og fikk gjennomslag for sin idé om en fleksibel popup-plattform for nye, lokale merkevarer. 

– Vi er i en stor omveltning der fysisk- og digital retail tilpasses nye markeder og kundens etterspørsel. Vulkan Showcase er et pilotprosjekt for å møte den nye retailens behov for større fleksibilitet i leieforhold. Sammen med Paguro får vi testet ut dette, samtidig som det er en fin måte å utnytte midlertidig tomme arealer og bygg på. Dette er vinn-vinn for oss, sier Frode Rønne Malmo, Aspelin Ramms konseptsjef bygulv.

Utstillingsvindu for små bedrifter

Paguro tilbyr leiekontrakter med valgfri lengde, helt ned til én uke. Vulkan Showcase er dermed en gyllen eksponeringsplattform for små selskaper i startfasen. Fleksible leieforhold gjør at shoppingtilbudet varierer fra uke til uke, og kunder kan forvente nye opplevelser for hvert besøk.

Vulkan Showcase rommer alt fra konseptbutikker til kunstutstillinger og pick-up points.

– Vårt hovedfokus er på lokale, fremadstormende merkevarer med annerledes bakgrunn og god kvalitet. Vulkan Showcase er en god anledning til å finne noe helt spesielt til deg og dine kjære, og samtidig støtte våre unike Oslo-bedrifter. Her finner du et bredt utvalg av produkter og varer, sier Anais Brizard, medgrunnlegger og daglig leder i Paguro.

Svarer på en etterspørsel

Tross pandemien rakk Paguro å holde en teståpning før jul. Vulkan Julemarked 2021 fant sted over tre uker, med over 30 selskaper fordelt på ti stander i løpet av perioden. Arrangementet trakk flere tusen besøkende. 

– For oss er Vulkan Showcase ikke bare en god anledning til å utvide porteføljen vår med 20 ekstra butikklokaler, det er også et svar på en voksende etterspørsel etter denne typen utleiesteder. Prosjektet har vist seg å være svært relevant, avslutter Brizard.

Kontakter

Frode Rønne Malmo
Konseptsjef bygulv
91 16 66 86
frode.ronne.malmo@aspelinramm.no

Bilder

Afrisana Décor Foto Andrey Belov Belikov
Afrisana Décor Foto Andrey Belov Belikov
Last ned bilde
Handmade in Norway Foto Andrey Belov Belikov
Handmade in Norway Foto Andrey Belov Belikov
Last ned bilde
Hot Society Foto Andrey Belov Belikov
Hot Society Foto Andrey Belov Belikov
Last ned bilde
Studio Esh Foto Andrey Belov Belikov
Studio Esh Foto Andrey Belov Belikov
Last ned bilde

Om Aspelin Ramm Eiendom

Aspelin Ramm Eiendom
Aspelin Ramm Eiendom
Vulkan 16
0178 Oslo

+47 22 40 40 00http://post@aspelinramm.no

Vulkan Showcase

Vulkan 15, 0178 Oslo – mellom Athletica Vulkan og Einar Granum Kunstfagskole

Paguro

Paguro er en plattform for fleksible utleieløsninger til kommersielle kunder. Selskapet ble etablert i 2020.

Aspelin Ramm

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler som ønsker å bidra til en bærekraftig byutvikling. Selskapet utfører komplekse prosjekter hvor målet er å skape gode bymiljøer og attraktive byrom. Aspelin Ramm har vært sentral i utformingen av blant annet Vulkan og Tjuvholmen i Oslo, samt Union Brygge i Drammen.

Følg pressemeldinger fra Aspelin Ramm Eiendom

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Aspelin Ramm Eiendom på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Aspelin Ramm Eiendom

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom