Hæren

Army Summit 2019 - Landpower in NATO - past, present, future

Del

Sjef Hæren, generalmajor Eirik Johan Kristoffersen inviterer til Army Summit.

17. september arrangerer Hæren i samarbeid med Den Norske Atlanterhavskomité, Army Summit i Ridehuset, Akershus festning.

NATO-alliansen feirer i år 70 år. Hvordan skal norsk militærmakt sammen med alliansen møte fremtidsutfordringene? Sjef for den amerikanske Hæren i Europa, generalløytnant Christopher Cavoli og Mr. Jörg See, Deputy Assistant Secretary General, Defence Policy and Planning, NATO, bidrar blant flere under konferansen.

Konferansen har vært arrangert siden 2009.

Lenke til program og påmelding finnes nedenfor.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Dokumenter

Lenker

Om Hæren

Hæren
Hæren
Kapellveien 2
9325 Bardufoss

40029631https://forsvaret.no/hæren

Følg saker fra Hæren

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Hæren på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Hæren

KLARE FOR NYE OPPGAVER27.8.2019 14:36:11 CESTAktuelt

Mandag 26.august kl. 12:30 fikk Hæren ny sjef. Etter fire år var det Generalmajor Odin Johannessen som takket for seg og overlot stafettpinnen til Generalmajor Eirik Kristoffersen som kom fra stillingen som sjef Heimevernet. Paradeplassen på Rusta leir var klargjort for høytidelig seremoni og innsettelse av ny sjef. ​​​​​​​​​​​​ Med paradestyrker fra alle Hærens avdelinger var det høytid når Hæren skulle takke en sjef for en godt utført vakt – samtidig som man skulle hilse en ny sjef velkommen. Gjester fra lokale politikere, representanter for Forsvarets avdelinger og ambassader i Oslo var tilstede for å overvære den høytidelige seremonien.

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom