Avinor

Ark Bokhandel overtar driften av Tanums flyplassbutikker

Del

Cappelen Damm har inngått en intensjonsavtale med Ark Bokhandel om overtakelse og drift av Tanums butikker på Avinors lufthavner i Oslo, Bergen og Trondheim.

Foto:  www.Lindner-Group.com, Rainer Taepper
Foto: www.Lindner-Group.com, Rainer Taepper

Bakgrunnen for overtakelsen er at Cappelen Damm, som eier Tanum, gjør betydelige endringer i sin satsing i bokhandelmarkedet.

Butikkene på Avinors lufthavner forventes integrert med Ark Bokhandel allerede fra 1. april 2020. Avtalen som er inngått er en virksomhetsoverdragelse, noe som inn​ebærer at alle ansatte ved butikkene på de tre lufthavnene blir med over til Ark.

Nøkkelord

Kontakter

PressetelefonKun til bruk for journalister.

Vi svarer ikke på mediehenvendelser mellom 2100 - 0630 med mindre det inntreffer større hendelser. For informasjon om flytrafikken ved våre lufthavner, se www.avinor.no, og velg flyplass.

+47 918 15 614presse@avinor.no

Bilder

Foto:  www.Lindner-Group.com, Rainer Taepper
Foto: www.Lindner-Group.com, Rainer Taepper
Last ned bilde

Om Avinor

Avinor
Avinor
Dronning Eufemias gate 6
0191 Oslo

+47 67 03 00 00https://avinor.no

Avinor har ansvar for 44 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av elfly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 3.000 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og salg på flyplassene.

Følg saker fra Avinor

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Avinor

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom