Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Arild Sætre blir stabsdirektør i Tekna

Del

Tekna har tilsatt Arild Sætre (44) i en nyopprettet stilling som stabsdirektør. – Tekna vokser i rekordfart, og vi har store ambisjoner for medlemmene, tillitsvalgte og hvordan vi skal bidra til samfunnet. Vi har derfor behov for Arilds strategiske og strukturelle kompetanse, sier generalsekretær Line Henriette Holten i Tekna.

Arild Sætre blir Teknas nye stabsdirektør
Arild Sætre blir Teknas nye stabsdirektør

Arild Sætre kommer fra jobben som administrasjonssjef i Handel og kontor, som er LOs tredje største forbund. Han er også styremedlem i Arbeidsmiljøsenteret, og har tidligere vært tilsatt både som utdanningsdirektør, markedssjef og administrasjonssjef for Treider Fagskoler.

- Tekna har vokst svært raskt de siste årene og er Norges største forening for dem som jobber med teknologi og naturfag. Vi ønsket derfor en stabsdirektør som både kjenner fagforenings-Norge og næringslivet godt, som evner å tenke strategisk, og har solid erfaring med en organisasjon på Teknas størrelse. Arild har disse egenskapene, sier Holten.

Arild Sætre gleder seg til å bli kjent med menneskene og organisasjonen.
- Jeg er ydmyk i forhold til den solide jobben som gjøres hver eneste dag for medlemmene og tillitsvalgte, og jeg ser frem til å kunne bidra i dette arbeidet. Vi lykkes sammen, ikke hver for oss, sier han.

Sætre mener Tekna er en sterk og relevant forening, ikke minst på grunn måten det brede faglige tilbudet kombineres med det å være en tydelig fagforening for arbeidstakerne med høyere utdanning.

- Jeg verdsetter dessuten samfunnsoppdraget Tekna har. Det er svært spennende å få lov til å jobbe i en organisasjon hvor medlemmene er så viktige for samfunnsutviklingen. Det motiverer også at ansatte og ledelse jobber innsiktsbasert og har fokus på kontinuerlig utvikling og forbedring av medlemstilbudet, sier han.

 Sætre går inn i ledergruppen, og vil tiltre stillingen i februar.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Arild Sætre blir Teknas nye stabsdirektør
Arild Sætre blir Teknas nye stabsdirektør
Last ned bilde

Om Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening
Dronning Mauds gate 15
0201 Oslo

22 94 75 00https://www.tekna.no/

Tekna organiserer medlemmer som har en mastergrad innen teknologi, realfag eller naturvitenskap. Våre 98 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største masterforeningen i Norge, og den største fagforeningen i Akademikerne.

Følg pressemeldinger fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Tekna – Teknisk-naturvitenskapelig forening

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom