Sony Music Norway

Arif slipper albumet «Arif i Waanderland»

Del

Arif slipper den etterlengtede oppfølgeren til «High End Asfalt» (2015) i morgen, 4. oktober.

Albumet «Arif i Waanderland» er en lyrisk og musikalsk reise. Her plukker Arif fra hverandre et barns antagelser og en ung manns anklager, for å sette sammen de ekte historiene om to unge mennesker som av helt ulike grunner forlot Zanzibar og på helt ulikt vis endte i Norge. To eventyrere som endte i et slags eventyrland, hvor de fikk en sønn som er helnorsk verdensborger. Med et skarpt blikk, og et varmt hjerte, setter Arif lys på skyggesidene av sin egen barndom og oppvekst, og han viser eventyrlandet for hva det er. Fullt av muligheter, men også farer. Den musikalske dybden og detaljrikdommen, kombinert med tekster som i sin nærhet setter søkelyset på større samfunnsproblemer, gjør at man kan dykke dypere inn i «Arif i Waanderland» for hver lytting. Ved å fortelle sin egen historie, fra før han ble født, setter Arif også ord på mange andres historier og bidrar til større forståelse, også for historiene og realitetene som sjelden blir trukket fram i media. 

På oppfølgeren til den moderne klassikeren «High End Asfalt» (2015) har Arif jobbet med produsenter som blant annet Filip Kollsete, Kastel, Mogilla, Pvcify, Synthomania, Kjetil Jansen fra Lemaitre og MssingNo. 

«Arif i Waanderland» er ute 4. oktober via Nora Streams.

Kontakter

Bilder

Om Sony Music Norway

Sony Music Norway
Sony Music Norway
Gjerdrums vei 10A
0484 Oslo

+47 22 88 00 00http://www.sonymusic.no

Vi er Norges ledende plateselskap, og representerer et bredt spekter av aktive internasjonale og norske artister, i tillegg til en omfattende katalog av stor musikkhistorisk betydning, kvalitet og innflytelse.

I Sony Music Entertainment Norway respekterer og beundrer vi våre artister og vi er stolte av å kunne representere og støtte deres visjoner og kreative tiltak. Vi er 40 ansatte som medvirker til å skape et vekstgrunnlag som fremmer musikkens utvikling og som skaper det gode arbeidsmiljøet som kjennetegner oss som virksomhet.

Sony Music Entertainment Norway A/S utgir bl.a. Beyoncé, Madcon, The Chainsmokers, Kygo, Alan Walker, Maria Mena, Camila Cabello, Jesper Jenset, Khalid, Rat City, Calvin Harris, Stina Talling, Miley Cyrus, HAYES, Justin Timberlake, Katastrofe, EMIR, Amanda Delara, Foo Fighters, Morgan Sulele, Ina Wroldsen, Hkeem, P!nk, Lars Vaular, Bruce Springsteen m.fl.

Følg saker fra Sony Music Norway

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Sony Music Norway på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste saker fra Sony Music Norway

Morgan Sulele slipper «Den dama er gal»10.1.2020 08:00:00 CETPressemelding

10. januar slipper Morgan Sulele sin helt nye singel, «Den dama er gal». Slippet kommer i kjølvannet av 2019-hitten «Helt ærlig» med OnklP som til sammen lå hele 18 uker inne på VG-lista, og har over 11 millioner streams. «Den dama er gal» er en verdig oppfølger til fjorårets suksess og har både rytmer, gode vibes og god stemning! Låta er produsert av Erik Smaaland og Kriss Tømmerbakke. På spørsmål om hvem som har gitt inspirasjon til låta, svarer Bærumsgutten diplomatisk. – Låten er vel egentlig ikke inspirert av én dame, men mer enn beskrivelse av hvordan man møter noen man vetatikke er bra for deg, men så klarer man ikke å unngå det. Fordi man blir trukket inn i galskapen. I løpet av vinteren 2020 er Morgan Sulele å se på TV 2 i den niende sesongen av Hver gang vi møtes. Her blir seerne tatt med på et særdeles hyggelig dypdykk i 28-åringens karriere. – Det var fantastisk morsomt, et minne for livet og utrolig lærerikt! Å sette fingeren på bare én ting er vanskelig, det er så mye jeg

I vårt presserom finner du alle våre siste saker, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom