Norsk Osteopatforbund

Årets Osteopat 2021: Bente Amundsen

Del

– Hjertelig takk. Det kom helt uventet, men for en ære. Det har gått over 30 år siden jeg begynte på osteopatiutdannelsen. Jeg har lært mye og er fremdeles på en oppdagelsesreise i osteopatiens verden, sier Bente.

Vi gratulerer Bente Amundsen med prisen som Årets Osteopat i 2021.

Bente har gjennom en lang yrkeskarriere vært en flott ambassadør for osteopatien i Norge. Hun jobber i dag som osteopat i Trondheim, men har også et stort engasjement i idretten – og i 2021 var hun med det norske kvinne– og herrelandslaget i turn, til VM i Japan. Bente er også en ivrig kursgjenger, og et godt eksempel på at man lærer best av hverandre. Hun er alltid åpen for en faglig diskusjon og erfaringsutveksling, og det er motiverende å se at en med lang klinisk erfaring fortsatt er opptatt av å holde seg faglig oppdatert.

Bente var både stolt og overrasket når hun fikk høre den gode nyheten.

– Hjertelig takk. Det kom helt uventet, men for en ære. Det har gått over 30 år siden jeg begynte på osteopatiutdannelsen. Jeg har lært mye og er fremdeles på en oppdagelsesreise i osteopatiens verden, sier Bente.

Kontakter

Bilder

Om Norsk Osteopatforbund

Norsk Osteopatforbund
Norsk Osteopatforbund
Orkdalsveien 67
7300 Orkanger

Norsk Osteopatforbund arbeider for å sikre våre medlemmers faglige og politiske interesser. Vi jobber for å styrke osteopatiens posisjon i Norge og internasjonalt, gjennom høy faglig- og yrkesetisk standard. Vi skal utover dette fremme kvalitet i osteopatiutdanningen, samt utvikle faget slik at vi til enhver tid fremmer god folkehelse, og dermed bidra til å løse befolkningens muskel- og skjelettlidelser. Vårt hovedmål er autorisasjon.

Følg pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

Registrer deg med din epostadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Osteopatforbund på epost fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Osteopatforbund

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom